Narcos: Δολοφονήθηκε στο Μεξικό ο υπεύθυνος εξωτερικών γυρισμάτων

Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του με πολλά τραύματα από σφαίρες
17 Σεπτεμβρίου 2017 10:39
Narcos: Δολοφονήθηκε στο Μεξικό ο υπεύθυνος εξωτερικών γυρισμάτων

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, ο υπεύθυνος εξωτερικών γυρισμάτων της αστυνομικής σειράς Narcos του Netflix, ο Carlos Munoz Portal έπεσε νεκρός από σφαίρες. Ο ακαριαίος θάνατός του συνέβη εν ώρα εργασίας σε τοποθεσία όπου θα πραγματοποιούνταν κάποια γυρίσματα για την 4η σεζόν. Η είδηση για το γεγονός κυκλοφόρησε αρχικά από την El Pais. Και αργότερα διαδόθηκε το νέο για την απροσδόκητη απώλεια του 37χρονου άνδρα, ο οποίος δολοφονήθηκε την Δευτέρα σε μία αγροτική περιοχή του Μεξικό. Το σώμα του βρέθηκε κάπου ερημικά, κοντά στα όρια της πολιτείας Hidalgo, μέσα σε ένα όχημα και έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες.

Το κίνητρο για το έγκλημα παραμένει ακόμη ανεξιχνίαστο. Ο Carlos αναζητούσε το κατάλληλο μέρος για να λάβουν χώρα τα γυρίσματα του Narcos, όμως δυστυχώς το σημείο στο οποίο περιφερόταν δεν αποτελούσε μία ασφαλή επιλογή καθώς έχουν σημειωθεί ξανά στο παρελθόν κρούσματα φόνων. Ο συγκεκριμένος location manager συμμετείχε και σε άλλα φιλμ του Hollywood, συμπεριλαμβανομένου του Sicario του Dennis Villeneuve, του Man on Fire του Tony Scott, του Apocalypto του Mel Gibson και του πιο πρόσφατου Bond, το Spectre.

Το Netflix εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

"Πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Carlos Munoz Portal, ενός αξιοσέβαστου συνεργάτη, και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Τα γεγονότα που περιβάλλουν τον θάνατό του είναι ακόμη άγνωστα καθώς οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα".

To Narcos Season 4 κινείται από την Κολομβία στο Μεξικό και επικεντρώνεται στο διαβόητο καρτέλ Juarez. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα που μαστίζει σε κάποιες γωνιές του Μεξικό έχει αναγκάσει τους συντελεστές διαφόρων παραγωγών να αλλάξουν τοποθεσία ή και να ακυρώσουν τα γυρίσματα σκηνών.