LOKI Season 2: Κλεφτή ματιά στην D23 και νέο πρόσωπο-έκπληξη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δυστυχώς το trailer της νέας σεζόν προβλήθηκε μόνο για το κοινό του D23 Expo
13 Σεπτεμβρίου 2022 00:14
LOKI Season 2: Κλεφτή ματιά στην D23 και νέο πρόσωπο-έκπληξη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Από το ειδικό πάνελ της Marvel Studios στην D23 Expo δε γινόταν να λείπει η άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του LOKI, της πιο επιτυχημένης σε τηλεθέαση σειρά της Marvel στο Disney+. 

Έτσι σύσσωμο το βασικό cast με τους Tom Hiddleston (Loki), Sophia DiMartino (Sylvie) και τον Owen Wilson (Agent Mobius) ανέβηκαν στη σκηνή για να μιλήσουν για τη 2η σεζόν, με τον Kevin Feige να τονίζει πως "έχουν γυρίσματα αυτόν τον καιρό στη Μ. Βρετανία" και πως "επιβιβάστηκαν στο πρώτο αεροπλάνο για να είναι εδώ με τους fans στο Anaheim, μόνο για εσάς και να παρουσιάσουν τα νέα πλάνα". 

Έφεραν, όμως μαζί τους και ένα νέο πρόσωπο-έκπληξη. Ο λόγος για τον Ke Huy Quan, o οποίος θα υποδύεται έναν εργαζόμενο της TVA, χωρίς όμως να μας πει η Marvel περισσότερα.

Πρόκειται για τον ηθοποιό που πρόσφατα απολαύσαμε σε μια απολαυστική ερμηνεία στο "Everything Everywhere All At Once", την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία της Α24, ενώ παλιότερα είχε γίνει γνωστός παίζοντας στο Indiana Jones and the Temple of Doom πλάι στον Harrison Ford, αλλά και στο "Goonies". 

 

Δυστυχώς για εμάς, το trailer της Season 2 του LOKI προβλήθηκε αποκλειστικά για το κοινό της D23, επομένως επίσημα πλάνα από αυτό δεν κυκλοφορούν. 

O Hiddleston επιβεβαίωσε πως η 2η σεζόν ξεκινά ακριβώς μετά το φινάλε της πρώτης: "Ο Loki επιστρέφει στην TVA και ο Mobius δεν έχει ιδέα ποιος είναι". 

Δείτε φωτογραφίες από το πάνελ του LOKI στο D23: 

Έγινε γνωστό επίσης πως η 2η σεζόν θα απαντήσει στο ερώτημα του πώς ο Mobius βρέθηκε να εργάζεται για την TVA. 

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Syncrhonicity". 

Το LOKI Season 2 θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023 στο Disney+.