Η μεγάλη γκάφα του HBO στο 3ο επεισόδιο του House of the Dragon (ΦΩΤΟ)

Και φυσικά έγινε viral
05 Σεπτεμβρίου 2022 12:14
Η μεγάλη γκάφα του HBO στο 3ο επεισόδιο του House of the Dragon (ΦΩΤΟ)

Κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάστε το λάθος που είχε γίνει στο μοντάζ του 4ου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones. Κατά τη διάρκεια του “The Last of the Starks”, μερικοί fans είχαν παρατηρήσει ότι ένα ποτήρι από τα Starbucks υπήρχε σε ένα τραπέζι, κατά τη διάρκεια της γιορτής στο κάστρο του Winterfell.

Όπως όλα δείχνουν, τα λάθη του μοντάζ συνεχίζονται και στο House of the Dragon, την prequel σειρά του Game of Thrones και αυτή τη φορά φταίει ένα πράσινο «γάντι» από το 3ο επεισόδιο που έπαιξε την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο King Viserys θα έπρεπε να εμφανιστεί διαφορετικά σε μία σκηνή, αλλά έγινε λάθος με το CGI. Όπως θα δείτε και εσείς στην εικόνα παρακάτω, ο χαρακτήρας εμφανίστηκε φορώντας στα δύο του δάχτυλα ένα πράσινο γάντι, το οποίο προοριζόταν να κοπεί στο μοντάζ (λόγω της ασθένειας του χαρακτήρα), αλλά δεν έγινε ποτέ.

Παρακάτω θα δείτε την εικόνα από το συγκεκριμένο πλάνο:

Η λεπτομέρεια κάνει τη διάφορα λένε και εμείς απορούμε πως γίνεται να ξεφεύγουν τέτοια λάθη σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή όπως το House of the Dragon. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό το λάθος με το γάντι και το CGI θα φτιαχτεί τις επόμενες ώρες/ημέρες, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που το πρόσεξαν ήδη, ενώ έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media.