Ο Joe Pesci θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά 30 χρόνια μετά τον τελευταίο του ρόλο

Θα είναι ο παππούς του Pete Davidson
26 Αυγούστου 2022 15:37
Ο Joe Pesci θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά 30 χρόνια μετά τον τελευταίο του ρόλο

Ο θρυλικός ηθοποιός Joe Pesci πρόκειται να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας μετά από αρκετό καιρό, καθώς η Universal Television ανακοίνωσε ότι θα υποδυθεί τον παππού του Pete Davidson στην επερχόμενη σειρά του Peacock, με τίτλο “Bupkis”.

Το εν λόγω σόου βασίζεται στην πραγματική ζωή του Davidson, με την Edie Falco (The Sopranos) να υποδύεται τη μητέρα του. Μάλιστα, θα είναι το 2ο project που θα βασίζεται στη ζωή του Davidson μετά την ταινία The King of Staten Island του Judd Apatow. Έτσι το Bupkis θα είναι η νέα τηλεοπτική δουλειά του Joe Pesci, μετά το Half Nelson του NBC πίσω στο μακρινό 1985.

Εκτός από το να πρωταγωνιστήσει στο σόου, ο Davidson θα γράψει το σενάριο και θα βρίσκεται και στην παραγωγή. Ωστόσο και ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Dave Sirus θα γράψει το σενάριο, μαζί με τον Judah Miller. Ο Jason Orley, σκηνοθέτης του I Want You Back, θα είναι ο σκηνοθέτης εδώ.

O Joe Pesci έχει παίξει σε τεράστιες και θρυλικές ταινίες όπως: Goodfellas, Raging Bull, My Cousin Vinny, The Irishman, Eureka, Once Upon a Time in America, Home Alone και άλλες.

Το Bupkis θα παίξει αποκλειστικά στο Peacock αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.