Pete Davidson: Ο σταρ του SNL θα είναι ο επόμενος διάσημος που πηγαίνει στο διάστημα

Μέρος του πληρώματος της επόμενες εκτόξευσης της Blue Origin
14 Μαρτίου 2022 20:05
Pete Davidson: Ο σταρ του SNL θα είναι ο επόμενος διάσημος που πηγαίνει στο διάστημα

Μια ακόμη διασημότητα του Χόλιγουντ θα πάει στο διάστημα χάρη στην Blue Origin του Jeff Bezos, ύστερα από τους William Shatner του "Star Trek" και τον παρουσιαστή και πρώην παίκτη του NFL, Michael Strahan. 

O λόγος για τον Pete Davidson, γνωστό ηθοποιό και σταρ της εκπομπής "Saturday Night Live", ο οποίος θα αποτελέσει το νεότερο μέλος του πληρώματος του πυραύλου "New Shepard" στην 4η φορά που θα στείλει πλήρωμα στο διάστημα. Συγκεκριμένα ο Davidson θα βρίσκεται εκεί ως ο "επίτιμος καλεσμένος" της πτήσης. 

H επόμενη εκτόξευση είναι προγραμματισμένη για τις 23 Μαρτίου και το πλήρωμα θα περιλαμβάνει έξι άτομα, όπου μαζί με τον Davidson θα βρίσκονται οι Marty Allen (CEO του Party America), Marc και Sharon Hagle (Tricor International), ο enterpreneur, Jim Kitchen, καθώς και ο George Nield, πρώην βοηθός διευθυντής του γραφείου "Federal Aviation Administration Commercial Space Transportation". 

Να θυμίσουμε πως στην πρώτη επανδρωμένη εκτόξευση της Blue Origin συμμετείχε ο ιδρυτής της, Jeff Bezos, μαζί με την θρυλική πιλότο, Wally Funk.