The Mandalorian: Αν εμφανιστεί αυτός ο guest star θα ξετρελαθούν όλοι οι Star Wars fans (ΒΙΝΤΕΟ)

Filoni και Favreau μιλούν για το ονειρεμένο cameo που θα... τρελάνει τους Star Wars fans
21 Αυγούστου 2022 12:09
The Mandalorian: Αν εμφανιστεί αυτός ο guest star θα ξετρελαθούν όλοι οι Star Wars fans (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Mandalorian είχε στις δυο σεζόν του μέχρι στιγμής αρκετά cameos χαρακτήρων, όπως του Mark Hamill ως Luke Skywalker, του σκηνοθέτη Werner Herzog ως The Client, του John Leguizamo, του Michael Biehn, του κωμικού Bill Burr και του Timothy Olyphant. 

Ωστόσο φαίνεται πως οι δημιουργοί της Star Wars σειράς του Disney Plus έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, οι Dave Filoni και John Favreau αποκάλυψαν ποιον θα ήθελαν να δουν ως cameo ή guest εμφάνιση στο μέλλον και η επιλογή τους ομολογουμένως θα ξετρελάνει τους fans του Star Wars. 

Δείτε το απόσπασμα: 

Αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον "Δημιουργό" και πατέρα του Star Wars σύμπαντος, τον George Lucas. Και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: 

Favreau: : "Σας λέω, ήμασταν πολύ τυχεροί".

Filoni: "Τυχεροί."

Favreau: "Τους είχαμε όλους, από τον Mark Hamill μέχρι τον Werner Herzog".

Filoni: "Την Amy Sedaris, αλλά τώρα είναι μόνο ύφασμα του Star Wars. Σαν να μην είχε ιδέα και τώρα είναι μέσα σε αυτό, πράγμα που μου αρέσει γιατί είναι φοβερή".

Favreau: "Ο George. O George Lucas. Αυτό θα ήταν το καλύτερο cameo".

Filoni: "Θα έπρεπε να είναι ο γιος του Baron Papanoida ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω, δεν θα έκανα καν εικασίες γι' αυτό. Μου είναι δύσκολο να φανταστώ πώς θα ήταν αυτή η μέρα".

Favreau: "Λοιπόν, ήταν στο πλατό όταν ο Dave σκηνοθετούσε, οπότε μου αρέσει να βλέπω τον Dave και τον George μαζί".

Ήδη το δίδυμο Filoni και Favreau ασχολείται με το γράψιμο του σεναρίου της 4ης σεζόν του The Mandalorian, όπως έχουν μιλήσει για αυτό στο παρελθόν. 

Η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023 στο Disney Plus.