Η Marvel επέπληξε πολλές φορές τον Owen Wilson για spoilers του Loki

Ο " Agent Mobius" του MCU σκιάζεται πλέον όταν μιλάει για το project
19 Αυγούστου 2022 15:18
Η Marvel επέπληξε πολλές φορές τον Owen Wilson για spoilers του Loki

Το φόβο των "snipers της Marvel Studios' ένιωσε στο σβέρκο του ο Owen Wilson, όπου στο MCU υποδύεται τον Agent Mobius M. Mobius στη σειρά LOKI του Disney Plus

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Comicbook.com αποκαλύπτει ότι η Marvel τον επέπληξε πολλές φορές γιατί αποκάλυπτε spoilers του Loki και του MCU, που δεν έπρεπε. Χαρακτηριστικά όταν ανέφερε ότι έχει δεχθεί παρατήρηση από την Marvel, δήλωσε: "Ναι, ναι έχει συμβεί πολλές φορές". 

Μάλιστα, το Comicbook.com τον πίεσε να αποκαλύψει έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια για το τι θα γίνει με τον Mobius στη 2η σεζόν του Loki και συγκεκριμένα με το "Jet Ski" που ονειρεύεται να οδηγήσει. Ωστόσο συγκρατήθηκε λέγοντας τα εξής: 

Λοιπόν, νομίζω ότι...ξέρεις κάτι; θα δούμε τι θα γίνει με το συγκεκριμένο. 

Βέβαια, σε παλιότερο άρθρο μας σας αποκαλύψαμε τι συμβαίνει στους ηθοποιούς όταν ξεστομίζουν μυστικά της Marvel που δεν πρέπει. Ολόκληρο το πρόγραμμα του Phase 5 του MCU θα το βρείτε πατώντας εδώ

Σύσσωμο το cast της πρώτης σεζόν του "Loki" θα επιστρέψει όπως έγινε γνωστό για τη 2η σεζόν και θα περιλαμβάνει τους: Loki του Tom Hiddleston, Sylvie της Sophia DiMartino, Agent Mobius του Owen WilsonGugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, και Wunmi Mosaku.

Η 2η σεζόν του LOKI θα έρθει στις οθόνες του Disney+ το καλοκαίρι του 2023.