Αν το Better Call Saul ήταν παιχνίδι για το Game Boy (ΒΙΝΤΕΟ)

Το εντυπωσιακό δημιούργημα τριών fans
15 Αυγούστου 2022 13:19
Αν το Better Call Saul ήταν παιχνίδι για το Game Boy (ΒΙΝΤΕΟ)

Απέχουμε μόλις μερικές ώρες από το τελευταίο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Better Call Saul, το οποίο αναμένεται να βάλει τελεία στην λατρεμένη prequel τηλεοπτική σειρά του Breaking Bad, η οποία ξεκίνησε το 2015. Θέλοντας, λοιπόν, να τιμήσουν τη δουλειά των εξαιρετικά ταλαντούχων δημιουργών Vince Gilligan και Peter Gould τρεις fans έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό βίντεο που μας δείχνει πώς θα ήταν το σόου αν γινόταν παιχνίδι…για το Game Boy!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το βίντεο παρουσιάζει την αρχική οθόνη με τον τίτλο του παιχνιδιού, ένα μενού επιλογής χαρακτήρα, καθώς και μερικά υποτιθέμενα gameplay πλάνα. Για παράδειγμα, το project των χρηστών ‘Lumpy Touch’, ‘2bitcrook’ και ‘branflakes’ δείχνει τον Saul να τρέχει στην έρημο σε ένα επίπεδο που θυμίζει Super Mario, σκοτώνοντας σκορπιούς και συλλέγοντας χρήματα. Από την άλλη, ο Mike αναλαμβάνει το ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή, ενώ δε λείπει και ένα boxing επίπεδο, όπως είδαμε να συμβαίνει φυσικά και στη σειρά μεταξύ του Jimmy και του Howard.

Για τους ήχους του βίντεο, οι fans χρησιμοποιήσαν τόσο samples από τη σειρά, όσο και αποσπάσματα από κλασικούς τίτλους του Game Boy και του NES, όπως τα Turok, Castlevania: The Adventure και Trip World.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε την προσεγμένη δουλειά των fans μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, πρόσφατα σας ενημερώσαμε σχετικά με την επιθυμία του Vince Gilligan να δημιουργηθεί ένα Breaking Bad παιχνίδι στα πρότυπα του GTA. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.