Friends: «Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν τελικά στο ελληνικό Netflix

Και αυτός είναι ο λόγος
15 Αυγούστου 2022 09:00
Friends: «Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν τελικά στο ελληνικό Netflix

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τα "Φιλαράκια" κατέβηκαν από το ελληνικό Netflix στις 30 Μαΐου, κάτι που μάλιστα είχε προκαλέσει τότε έντονες αντιδράσεις από τους συνδρομητές της υπηρεσίας στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, το Netflix είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει το λατρεμένο σόου, διότι τα δικαιώματα προβολής ανήκουν στη WarnerMedia που ήθελε να το προβάλει μέσα από το δικό της συνδρομητικό πακέτο, το HBO Max. Η εν λόγω υπηρεσία ήταν προγραμματισμένο να καταφθάσει εντός του 2022 στην Ελλάδα και έτσι η Warner είχε αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος.

Ωστόσο, η συγχώνευση της Warner Bros. με την Discovery, Inc. έφερε τα πάνω κάτω σε αυτά τα σχέδια. Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη εταιρία σχεδιάζει να ενώσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες HBO Max και Discovery+ και έτσι το ντεμπούτο του HBO Max στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες όπου αναμενόταν στο τέλος της χρονιάς ακυρώθηκε. Αντιθέτως, στην Ελλάδα θα έρθει απευθείας η νέα κοινή συνδρομητική υπηρεσία του Warner Bros Discovery, όταν αυτή κάνει το ντεμπούτο τους.

Τι σημαίνει αυτό; Με την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα να παίρνει πρακτικά αναβολή επ' αόριστον, δεν υπάρχει πλέον θέμα με τα δικαιώματα διανομής του ‘Friends’, το οποίο έγινε και πάλι διαθέσιμο στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του Netflix.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που είστε συνδρομητές και θέλετε να απολαύσετε ξανά το θρυλικό sitcom, μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.