Δράκος από το House of the Dragon “τρομάζει” τους περαστικούς στην Times Square (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμίζει την προωθητική ενέργεια του Resident Evil του Netflix
13 Αυγούστου 2022 13:57
Δράκος από το House of the Dragon “τρομάζει” τους περαστικούς στην Times Square (ΒΙΝΤΕΟ)

Το prequel σόου του Game of Thrones, το House of the Dragon προορίζεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO σε λίγες ημέρες. Γι’ αυτό το λόγω, το αμερικανικό δίκτυο συνεχίζει την προώθηση του σόου και αυτή τη φορά το πήγε πραγματικά σε άλλο επίπεδο με τη νέα του καμπάνια, που θυμίζει αυτή της σειράς Resident Evil του Netflix.

Συγκεκριμένα, ένας τεράστιος 3D δράκος από το House of Dragon βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Times Square στη Νέα Υόρκη και “κάνει παρέα” στους περαστικούς. Πρόκειται για μία τεράστια LED πινακίδα, στην οποία ξεπροβάλει ο δράκος από τη σειρά σε ένα ιδιαίτερο background με φωτιές, έτσι ώστε να σας υπενθυμίσει ότι η νέα σειρά του HBO έρχεται σύντομα με “άγριες διαθέσεις”.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Φυσικά και σχολιάστηκε και από διάφορους περαστικούς:

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του.

Το House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2022 στα HBO και HBO Max.