Το Love, Death + Robots: Vol. 4 είναι γεγονός και έρχεται στο Netflix! 

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα
12 Αυγούστου 2022 22:40
Το Love, Death + Robots: Vol. 4 είναι γεγονός και έρχεται στο Netflix! 

Είναι πλέον επίσημο. Η λατρεμένη και εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτική σειρά Love, Death + Robots ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Netflix ανακοίνωσε πως το Love, Death + Robots: Vol. 4 είναι γεγονός, μέσα από ένα λιτό βίντεο στους επίσημους social media λογαριασμού του. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, αναμένεται να δούμε αρκετές ξέφρενες ιδέες σε μικρού μήκους ιστορίες με θεματικό που περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα, τον θάνατο και τα ρομπότ! 

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την τέταρτη σεζόν της βραβευμένη με Emmy ανθολογίας, όπως για παράδειγμα ποιοι θα είναι οι συντελεστές της παραγωγής ή πότε μπορούμε να περιμένουμε την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων. Φυσικά, θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση όταν αυτό αλλάξει. 

Για την ώρα μπορείτε να βρείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση του Netflix που συνόδευσε την ανακοίνωση. 

 

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στο αναλυτικό review του Unboxholics.com, η Στέλλα Παπασαραφιανού είχε αναφέρει: 

Το Love, Death + Robots και αυτή τη χρονιά φρόντισε να αποζημιώσει το κοινό μέσα από ξεχωριστές εξιστορήσεις που εμπνέονται από τη ζωή και το αιώνιο αναπόφευκτο, τον εφιάλτη και το όνειρο, την ελπίδα και τη ματαίωση, την αισιοδοξία και τη νιχιλιστική διάθεση, το ανθρώπινο αλλά και το ανοίκειο, τιμώντας τις comic και τις sci-fi επιρροές και φέρνοντας για ακόμη μία φορά την geek κουλτούρα από το περιθώριο στο επίκεντρο των πραγμάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική της για τον πιο πρόσφατο κύκλο του σόου πατώντας εδώ.