Περίεργοι κόσμοι και διαστροφές σάς περιμένουν στο Love, Death + Robots Vol. 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σεζόν αποκαλύπτεται
09 Μαΐου 2022 17:15
Περίεργοι κόσμοι και διαστροφές σάς περιμένουν στο Love, Death + Robots Vol. 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το Love, Death + Robots Volume 3, το οποίο αναμένεται να φτάσει στις οθόνες σας στις 20 Μαΐου. Το νέο κεφάλαιο υπόσχεται να σας κρατήσει καθηλωμένους στις οθόνες σας και να σας παρουσιάζει νέους παράξενους κόσμους, περίεργα πλάσματα και μπόλικη…”διαστροφή”.

Η αυτοτελής σειρά, που έχει βραβευτεί με δύο Emmy βραβεία επιστρέφει και τα νέα πλάνα που θα δείτε και εσείς παρακάτω, παρουσιάζουν σχεδόν όλα αυτά που πρέπει να αναμένεται από το νέο κεφάλαιο.

Η σύνοψη του “Vol. 3” σύμφωνα με το Netflix:

Η βραβευμένη με Emmy ανθολογία Love, Death + Robots επιστρέφει με έναν τρίτο τόμο σε παραγωγή Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate) και David Fincher (MINDHUNTER, Mank). Ο τρόμος, η φαντασία και η ομορφιά παντρεύονται στα νέα επεισόδια που εκτείνονται από την ανακάλυψη ενός αρχαίου κακού μέχρι μια κωμικοτραγική Αποκάλυψη, αφηγούμενα εκπληκτικές σύντομες ιστορίες φαντασίας, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας με χαρακτηριστικό χιούμορ και οπτική εφευρετικότητα.

Το Love, Death + Robots Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαΐου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.