Το Disney+ ετοιμάζει και αυτό φτηνότερο πακέτο με διαφημίσεις

Ενώ η τιμή του ανεβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες
11 Αυγούστου 2022 11:49
Το Disney+ ετοιμάζει και αυτό φτηνότερο πακέτο με διαφημίσεις

Όπως φαίνεται, το Netflix δεν ήταν η μοναδική streaming υπηρεσία που είχε στα σκαριά ένα φτηνότερο συνδρομητικό πακέτο, το οποίο θα περιλάμβανε διαφημίσεις, αφού και το Disney+ ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Αναλυτικότερα, μέσα από μια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η The Walt Disney Company αποκάλυψε πως η πασίγνωστη συνδρομητική της θα υποδεχθεί μια νέα βαθμίδα, η οποία θα είναι υποστηριζόμενη από διαφημίσεις. Αυτή θα κάνει το ντεμπούτο της στην Αμερική στις 8 Δεκεμβρίου και θα κοστίζει $7.99, πρόκειται για την τιμή του βασικού πακέτου αυτή τη στιγμή, η οποία πρόκειται να αυξηθεί στα $10.99 το μήνα.

Απευθυνόμενους στους επενδυτές της εταιρίας, ο CEO της Disney, Bob Chapek, τόνισε πως όταν το πακέτο με τις διαφημίσεις κυκλοφορήσει, θα έχει χαμηλή συχνότητα και φόρτο διαφημίσεων, έτσι ώστε η εμπειρία να είναι ευχάριστη για όλους τους θεατές. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως νωρίτερα φέτος υπήρξαν φήμες και πληροφορίες για τα σχέδια αυτά της Disney, που υποστήριζαν πως τα διαφημιστικά διαλείμματα δε θα είναι πάνω από τέσσερα λεπτά ανά μια ώρα προβολής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Disney ανακοίνωσε πως όταν κάνει το ντεμπούτο του το νέο αυτό συνδρομητικό πακέτο, τότε είναι που θα αυξήσει συγχρόνως και την τιμή του βασικού πακέτου του Disney+, ενώ η εταιρία ανακοίνωσε συγχρόνως αυξήσεις και για τις τιμές των Hulu και ESPN Plus.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για αύξηση τιμής του Disney+ στην Ελλάδα, αλλά η εταιρία έκανε γνωστό πως το πιο προσιτό πακέτο με τις διαφημίσεις θα επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο εντός του 2023.