Yellowjackets: Ενθαρρυντικά νέα για το πότε θα έρθει η 2η σεζόν

Δια στόματος της συνδημιουργού και showrunner, Ashley Lyle
10 Αυγούστου 2022 15:22
Yellowjackets: Ενθαρρυντικά νέα για το πότε θα έρθει η 2η σεζόν

Αναμφίβολα το Yellowjackets ήταν η σειρά έκπληξη της προηγούμενης χρονιάς, καθώς είχε αποσπάσει και 7 υποψηφιότητες για Emmy. Το Showtime σαφώς έδωσε γρήγορα το πράσινο φως για τη συνέχεια της ιστορίας, αλλά πέραν του ότι είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα, δεν είχαμε μάθει πότε θα επιστρέψει. 

Τώρα δια στόματος της co-showrunner, Ashley Lyle έγινε γνωστό ότι η 2η σεζόν του Yellowjackets θα έρθει στις οθόνες μας στις αρχές του 2023. Ουσιαστικά, μαζί με τον σύζυγό της και συνδημιουργό του σόου, Bart Nickerson, στοχεύουν το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους ως το πιθανό παράθυρο κυκλοφορίας. 

H Lyle, μιλώντας στο The Wrap αποκάλυψε ότι λογικά τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο και λίγο αργότερα θα κάνουν ντεμπούτο τα νέα επεισόδια. 

Το Yellowjackets ξεκινά το 1996, καθώς μια ομάδα ποδοσφαιριστών λυκείου του Νιου Τζέρσεϊ ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα εθνικό τουρνουά. Ενώ πετούν πάνω από τον Καναδά, το αεροπλάνο τους συντρίβεται πέρα στην άγρια φύση και τα υπόλοιπα επιζήσαντα μέλη της ομάδας παλεύουν για την επιβίωσή τους επί δεκαεννέα μήνες.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci, και Juliette Lewis.

Τις εντυπώσεις μας από την πρώτη σεζόν του Yellowjackets, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα τις βρείτε πατώντας εδώ