Όλα καλά με την 2η σεζόν του Peacemaker, λέει ο James Gunn

Μετά την πρόσφατη αναμπουμπούλα στο DCEU, ο γνωστός σκηνοθέτης θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο
08 Αυγούστου 2022 12:27
Όλα καλά με την 2η σεζόν του Peacemaker, λέει ο James Gunn

Η περασμένη εβδομάδα ήταν ας πούμε το λιγότερο ταραχώδης για τους fans της DC, οι οποίοι είδανε την ταινία "Batgirl" να ακυρώνεται ξαφνικά και να ακούγονται παράλληλα φήμες πως κι άλλες ταινίες -όπως η Supergirl- να οδηγούνται στην ίδια μοίρα, εν μέσω μιας γενικότερης αναδιοργάνωσης του DCEU, με εντολές της Warner Bros. Discovery. 

Η ανησυχία των DC fans έφτασε μέχρι και το εξαιρετικά επιτυχημένο από κοινό και κριτικούς, Peacemaker με τον John Cena. Έτσι άρχισαν να βομβαρδίζουν με ερωτήσεις τον δημιουργό, showrunner και σκηνοθέτη της spinoff σειράς του The Suicide Squad στο Twitter. 

Ευτυχώς ο James Gunn διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά με τη 2η σεζόν του Peacemaker, λέγοντας ότι θα επιστρέψουν για να "κάνουν περισσότερη ειρήνη".

Η ανάρτηση του James Gunn στο Twitter: 

Ο Gunn έχει δηλώσει σε πρόσφατο tweet του ότι τα γυρίσματα του Peacemaker Season 2 θα ξεκινήσουν εντός του 2023, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ακόμη το πότε ακριβώς. Έχει άλλωστε πολύ δουλειά ακόμη με το Guardians of the Galaxy Vol. 3 και το "The Holiday Special" του Disney+, τα οποία βρίσκονται σε post-production, πριν επιστρέψει στον κόσμο της DC. 

Κατ'εντολή David Zaslav, η Warner Bros. Pictures ετοιμάζει ένα μεγάλο πλάνο για το DCEU που θα θυμίζει σε δομή αυτό της Marvel Studios με το MCU.