She-Hulk: Προπόνηση και μετά για ποτάκια η Tatiana Maslany με τον Mark Ruffalo (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τη πρώτη σκηνή που κυκλοφορεί η Marvel για τη νέα σειρά του MCU στο Disney+
02 Αυγούστου 2022 07:30
She-Hulk: Προπόνηση και μετά για ποτάκια η Tatiana Maslany με τον Mark Ruffalo (ΒΙΝΤΕΟ)

H Marvel Studios κυκλοφόρησε την πρώτη ολόκληρη σκηνή από το She-Hulk: Attorney At Law, τη νεότερη σειρά του MCU για το Disney Plus.

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε τον Mark Ruffalo ως Hulk να προπονεί τη ξαδέρφη του, Jennifer Walters (Tatiana Maslany), στη νέα της ζωή ως…Hulk. Μόνο που φαίνεται να υπάρχει κάποια τριβή μεταξύ τους καθώς η She-Hulk αποδεικνύεται ξεφτέρι στα μαθήματα του ξαδέρφου της και δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και την ευθύνες που φέρει στις πλάτες της. Για να την κάνει να χαλαρώσει, ο Bruce Banner της δείχνει και ένα από τα θετικά της “Χαλκικής ζωής»: το να μπορεί να πίνει τρελές ποσότητες αλκοόλ χωρίς να μεθάει.  

Δείτε τη σκηνή του She-Hulk:

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

To νεότερο trailer, ωστόσο, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Daredevil του Charlie Cox, ύστερα από την πρώτη του εμφάνιση στο MCU στο Spider-Man: No Way Home

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.