Το νέο trailer του She-Hulk έχει όλα όσα θέλετε να δείτε και μία μεγάλη έκπληξη στο τέλος!

Τον επόμενο μήνα η πρεμιέρα της σειράς στο Disney Plus
24 Ιουλίου 2022 16:28
Το νέο trailer του She-Hulk έχει όλα όσα θέλετε να δείτε και μία μεγάλη έκπληξη στο τέλος!

Κατά τη διάρκεια της Comic-Con, η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη νέα σειρά του MCU, She-Hulk: Attorney at Law. Το σόου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στο Disney Plus μέσα στον Αύγουστο και πλέον έχουμε μια καλύτερη ματιά στη δικηγορίνα του Marvel Cinematic Universe, της οποίας η ζωή ήρθε πάνω κάτω.

Θα δείτε πολλούς γνωστούς χαρακτήρες να εμφανίζονται στο trailer, όπως τον Hulk του Mark Ruffalo, ο οποίος θα έχει ένα σημαντικό ρόλο εδώ, καθώς και τον Tim Roth ως Abomination, που είδαμε άλλωστε και στο Shang-Chi. Στο τέλος του trailer, η Marvel έχει και μία μεγάλη έκπληξη που δε θέλουμε να σας τη χαλάσουμε, οπότε παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω:

Η Showrunner Jessica Gao δήλωσε:

Νομίζω ότι το She-Hulk είναι η πρώτη αληθινή μισάωρη κωμωδία της Marvel. Είναι διασκεδαστικό να αφήνουμε μερικούς special guest χαρακτήρες να αφήνονται και να εξερευνούν νέες πτυχές. Ειδικά χαρακτήρες που έχουμε δει μόνο σε Marvel ταινία που έχουν έντονο δράμα.

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination, θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Πριν λίγες ώρες είδαμε το πρώτο συγκινητικό trailer του Black Panther 2, μάθαμε ότι έρχονται δύο Avengers ταινίες για το Phase 6, καθώς και 12 ακόμη σειρές και ταινίες που θα δούμε στο Phase 5 του MCU.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.