Η Tatiana Maslany έχει δυσάρεστα νέα για την 2η σεζόν του She-Hulk: Attorney At Law

Μάλλον δε θα κυκλοφορήσει ποτέ (;)
16 Ιανουαρίου 2024 13:57
Η Tatiana Maslany έχει δυσάρεστα νέα για την 2η σεζόν του She-Hulk: Attorney At Law

Είστε fans της σειράς She-Hulk: Attorney At Law που έπαιξε στο Disney Plus; Τότε δε σας έχουμε και τόσο καλά νέα, αφού η πρωταγωνίστρια της σειράς, Tatiana Maslany, είπε δημόσια ότι δε νομίζει ότι θα υπάρξει 2η σεζόν.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη πριν από μερικές ώρες στο Twitch κανάλι ονόματι “NerdIncorrect” και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σειρά She-Hulk. Όταν ερωτήθηκε αν θα υπάρξει 2η σεζόν για το σόου του MCU και της Marvel, εκείνη φαίνεται πως δεν είχε την πιο θετική απάντηση. Εκείνη συνέχισε λέγοντας τα εξής: “Νομίζω ότι ξεπεράσαμε κατά πολύ τον προϋπολογισμό μας με την 1η σεζόν και η Disney ήταν σε φάση “όχι ευχαριστώ”.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το She-Hulk ήταν από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές της Marvel, αφού το budget ήταν κυμαινόταν περίπου στα 225 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, φαίνεται ότι τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για τους fans της σειράς που περίμεναν να δουν τη συνέχεια. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε θα εμφανιστεί αλλού η She-Hulk, αφού θα μπορούσαμε να τη δούμε ίσως σε κάποια ταινία ή άλλη σειρά.

Φυσικά, επειδή τίποτα δεν είναι επίσημο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς δε γνωρίζουμε τα σχέδια της Marvel. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Το She-Hulk Attorney At Law είναι διαθέσιμο στο Disney+.