Ήταν ο Ghost Rider στο νεότερο trailer της σειράς She-Hulk;

Κλείνει μήπως το μάτι η Marvel για την εισαγωγή του Ghost Rider στο MCU;
28 Ιουλίου 2022 11:46
Ήταν ο Ghost Rider στο νεότερο trailer της σειράς She-Hulk;

Στο νεότερο promo video για τη σειρά της She-Hulk στο Disney+ δόθηκαν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το ότι η Jennifer Walters της Tatiana Maslany θα "σπάει τον 4ο τοίχο" όπως στα comics. 

Εκτός αυτού το One Take News ανακάλυψε ένα πολύ ενδιαφέρον easter egg στο trailer που ίσως να είναι αλλά ίσως και να μην είναι μια πρώτη ένδειξη του Ghost Rider στο MCU. Στο 1:50 του εν λόγω βίντεο και στο σημείο όπου ο Wong του Benedict Wong εμφανίζεται για να παλέψει με κάτι πλάσματα, υπάρχει μια αφίσα που φαίνεται καθαρά το επίθετο "Blaze", το οποίο είναι αναφορά στον πρωτότυπο Ghost Rider των comics, δηλαδή τον Johnny Blaze

Δείτε το easter egg

Όπως μεταδίδει το The Direct δεν πρόκειται για τον Johnny Blaze αλλά με μια πιο λεπτομερής ματιά φαίνεται ότι γράφει "Donny Blaze". Αυτό ίσως να είναι αναγραμματισμός που περιλαμβάνει το όνομα του τρίτου κατά σειρά στα comics Ghost Rider, ονόματι "Danny Ketch" μαζί με αυτό του Johnny Blaze. Τώρα εάν πρόκειται απλώς για ένα κλείσιμο του ματιού της Marvel προς τους fans πως ο Ghost Rider έρχεται ή είναι μια περίπτωση τύπου "Quicksilver/ Ralph Bohner" θα φανεί. 

Ωστόσο, η συζήτηση γύρω από την αναπόφευκτη εισαγωγή του στο MCU έχει φέρει το όνομα του Ryan Gosling ως πιθανό υποψήφιο να τον υποδυθεί, με τον ίδιο να δηλώνει ξεκάθαρα πως θα το ήθελε, αλλά και εκείνο του Norman Reedus. 

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

To νεότερο trailer, ωστόσο, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Daredevil του Charlie Cox, ύστερα από την πρώτη του εμφάνιση στο MCU στο Spider-Man: No Way Home

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+