House of The Dragon: Νέα εκτεταμένη ματιά στην prequel σειρά του GoT

Δείτε τη νέα βερσιόν του τελευταίου trailer
25 Ιουλίου 2022 09:59
House of The Dragon: Νέα εκτεταμένη ματιά στην prequel σειρά του GoT

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ημέρες το HBO έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο χορταστικό trailer για το House of The Dragon, το οποίο μας έδωσε μια γεύση από το κυριολεκτικό... "παιχνίδι του στέμματος" που θα είναι στο επίκεντρο της ιστορίας της prequel σειράς του σύμπαντος.

Τώρα, κατά τη διάρκεια ενός ειδικού panel που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της  San Diego Comic-Con 2022, κυκλοφόρησε μια νέα extended εκδοχή του ίδιου trailer, η οποία περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα νέα πλάνα. Για παράδειγμα, βλέπουμε τον χαρακτήρα του Matt Smith, τον Πρίγκιπα Daemon Targaryen που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη σειρά, να φορά ολοκληρωμένη την πανοπλία του, έτοιμος για μάχη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω panel συμμετείχε και ο George R.R. Martin, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει δει ήδη τα εννέα από τα δέκα συνολικά επεισόδια της πρώτης σεζόν, τα οποία του φάνηκαν καταπληκτικά.

Δείτε το ‘Comic-Con Extended Trailer’ του House of the Dragon:

Λίγα λόγια για το House of the Dragon: 

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι Goerge R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται και η πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones, στην οποία θα επιστρέψει ο Kit Harington ως Jon Snow. 

Το House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2022 στα HBO και HBO Max.