Δείτε το επίσημο trailer του LOTR: The Rings of Power στα ελληνικά!

Σε περίπτωση που δε θέλετε να δείτε τη σειρά με το αγγλικό cast
23 Ιουλίου 2022 13:08
Δείτε το επίσημο trailer του LOTR: The Rings of Power στα ελληνικά!

Εδώ και μερικές ημέρες γνωρίζουμε πως το Lord of the Rings: The Rings of Power του Amazon Prime Video θα κυκλοφορήσει με ελληνική μεταγλώττιση, σε μία προσπάθεια να ενισχύει τον εγχώριο κατάλογό της η Amazon. Έτσι, μιας και εχθές κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο του σόου, τώρα έχουμε μια καλύτερη γεύση από το πως θα ακούγεται στα ελληνικά.

Συγκεκριμένα, χάρη στη σελίδα Greek Dub DB δημοσιεύτηκε το επίσημο trailer της σειράς με την ελληνική μεταγλώττιση και έτσι, παίρνουμε μια καλύτερη γεύση από αυτήν. Αν δε θέλετε να παρακολουθήσετε το σόου της Amazon με τις αγγλικές φωνές, αυτό το trailer δίνει μια καλύτερη ματιά για το πως θα είναι στη γλώσσα μας.

Στο ελληνικό cast, τις φωνές τους δίνουν οι Παρής Τρίκας, Χίλντα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Ντίνος Σούτης και Γιάννης Τσούτσιας. Ωστόσο, μόλις έγινε γνωστό ότι θα βρίσκονται και οι Νίκος Νίκας, Τζίνη Παπαδοπούλου και Ζωή Κατσάτου.

Δείτε το μεταγλωττισμένο πλήρες trailer της σειράς:

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Lord of the Rings: The Rings of Power - Το νέο έντονο τρίλεπτο trailer κρύβει τον Balrog!

Το αγγλικό cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Στους συντελεστές συναντάμε τον JA Bayona σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού και σκηνοθέτη μερικών επεισοδίων, καθώς και τους JD Payne και Patrick McKay ως showrunners.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video και θα είναι και στα ελληνικά.