Η Ms. Marvel παραμένει η σειρά της Marvel με την υψηλότερη βαθμολογία

Βάσει του Rotten Tomatoes ξεπερνά ακόμη και αγαπημένες ταινίες του MCU
14 Ιουλίου 2022 12:08
Η Ms. Marvel παραμένει η σειρά της Marvel με την υψηλότερη βαθμολογία

To φινάλε της Ms. Marvel προβάλλεται ήδη στο Disney Plus και φαίνεται πως κατάφερε να διατηρήσει το μομέντουμ που είχε από την αρχή. 

Παραμένει, λοιπόν, το project με την καλύτερη βαθμολογία στο Rotten Tomatoes στην ιστορία της Marvel Studios είτε πρόκειται για σειρά είτε ταινία. Μετά από έξι επεισόδια, το Ms. Marvel διατήρησε σταθερά μια βαθμολογία σε κάθε επεισόδιο που κυμαίνονταν τουλάχιστον στο 92% και πλέον το γενικό σκορ στο Rotten Tomatoes έχει κερδίσει την στάμπα του "Πιστοποιημένα Φρέσκου" (Certified Fresh) με 98% βαθμολογία. Έτσι ξεπερνά το Black Panther με 96% σκορ που ήταν και το υψηλότερο για το MCU μέχρι πρότινος. 

Παράλληλα και η αποδοχή του κοινού στο διάσημο site αξιολόγησης δεν πέφτει μακριά και βρίσκεται στο 81%. 

Η Iman Vellani πρωταγωνιστεί στο σόου και θα επανεμφανιστεί στο The Marvels, το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi και BilallFallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon.

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

Το Ms. Marvel είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Disney+