Η Marvel τοποθετεί ψεύτικα leaks και μάθαμε ποιο ήταν ένα από αυτά

Την αποκάλυψη έκανε η νεαρή σταρ του Ms. Marvel, Iman Vellani
16 Ιουλίου 2022 12:36
Η Marvel τοποθετεί ψεύτικα leaks και μάθαμε ποιο ήταν ένα από αυτά

Μπορεί να σας είχε περάσει σαν σενάριο από το μυαλό το να φυτεύει η Marvel φήμες στο διαδίκτυο για τις ταινίες και τις σειρές της, αλλά το να συνέβαινε στην πραγματικότητα φαινόταν ένα τραβηγμένο σενάριο.

Η Iman Vellani, σταρ της σειράς Ms. Marvel στο Disney+, επιβεβαίωσε σε ένα πρόσφατο ΑΜΑ στο Reddit, πως η Marvel διασπείρει στο διαδίκτυο ψεύτικες πληροφορίες και leaks για να αποπροσανατολίσει το κοινό της, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει απαιτητικό και τείνει να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα. 

Μάλιστα, αποκάλυψε και ένα από τα επιτηδευμένα ψεύτικα leaks που έχει σπείρει η Marvel. Θυμάστε πριν από 4 χρόνια περίπου όταν διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες από το πλατό του Avengers: Endgame;

Σε μια από αυτές απεικονίζονταν η BARF τεχνολογία του Tony Stark του Robert Downey Jr. και φανερώνεται πως το όλο σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο από την ομάδα ασφαλείας της Marvel Studios για να αποπροσανατολιστούν οι fans. 

Η περιβόητη "σικέ" φωτογραφία από το πλατό του Endgame: 

"Είχα βγει από το subreddit του Marvel Studios Spoilers για περίπου δύο χρόνια την εποχή των Infinity War/Endgame όταν είδα την βαλίτσα του BARF από το πλατό, μια διαρροή που τελικά έμαθα ότι ήταν τοποθετημένη για να παραπλανήσει από την ασφάλεια της Marvel. Κυριολεκτικά το φύτεψαν εκεί! Πλέον τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα ασφαλείας της Marvel." έγραψε χαρακτηριστικά η Vellani. 

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το τι είναι ικανή να κάνει η Marvel για να κρύψει τα μυστικά της, καλύτερα να διπλοκοιτάτε τα leaks από εδώ και πέρα. 

Τις εντυπώσεις μας για το Ms. Marvel και το φινάλε του, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ