Το Ms. Marvel έκανε χειρότερα νούμερα στην πρεμιέρα του από άλλες σειρές του MCU

Αλλά είχε απέναντί του το Star Wars
19 Ιουνίου 2022 18:27
Το Ms. Marvel έκανε χειρότερα νούμερα στην πρεμιέρα του από άλλες σειρές του MCU

Το Ms. Marvel των Marvel Studios, με την Iman Vellani ως Kamala Khan, έκανε πρεμιέρα πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο Disney Plus. Η σειρά έχει αγαπηθεί από τους fans, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, με πολύ καλές βαθμολογίες στο Rotten Tomatoes. Αλλά πως τα πηγαίνει σε θέμα προβολών στην streaming υπηρεσία της Disney; Τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν στη δημοσιότητα από το Samba TV και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

Το Samba TV μεταφέρει την είδηση ότι το Ms Marvel δεν τα πήγε και τόσο καλά στην Αμερική όσο άλλες live-action σειρές του MCU, όπως τα Loki και WandaVision, παρά τις θετικές κριτικές από τους fans. Στα αποτελέσματα που δημοσίευσε το Samba TV, βλέπουμε ότι το πρώτο επεισόδιο του νεανικού σόου του Disney Plus, το παρακολούθησαν 775.000 νοικοκυριά στις ΗΠΑ. Αυτός ο αριθμός αφορά τις πρώτες πέντε ημέρες.

Πρόκειται για τις χειρότερες επιδόσεις σε live-action σειρά της Marvel στο Disney Plus και για σύγκριση, παρακάτω θα βρείτε την τηλεθέαση για τις άλλες σειρές (live-action και μη) των Marvel Studios, τις πρώτες πέντε ημέρες.

  • Loki: 2.5 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • WandaVision: 1.6 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • The Falcon and the Winter Soldier: 1.8 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • Hawkeye: 1.5 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • Moon Knight: 1.8 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • What If..?: 281 χιλιάδες νοικοκυριά (Προβολές πρεμιέρας μόνο)

Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες γι’ αυτά τα νούμερα ίσως είναι και η μεγάλη πρεμιέρα του Obi-Wan Kenobi, το οποίο έκανε ντεμπούτο την ίδια ημέρα (και ώρα) στην Αμερική. Έτσι, όχι μόνο είχε ανταγωνισμό, αλλά ήρθε και «απέναντι» με έναν από τους πιο αγαπητούς κεντρικούς χαρακτήρες του Star Wars, του οποίου η σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με νούμερα που αγγίζουν τα 2,14 εκατομμύρια νοικοκυριά, την ίδια χρονική περίοδο.

Να θυμίσουμε πως η Iman Vellani θα επανεμφανιστεί στο The Marvels, το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbiκαι BilallFallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon.

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

Τα δύο πρώτα επεισόδια του Ms. Marvel είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσα από το Disney Plus.