Game of Thrones: Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να γυρίσει για τη sequel σειρά του Jon Snow

O John Bradley, που υποδύθηκε τον Samwell Tarly, αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη
13 Ιουλίου 2022 23:07
Game of Thrones: Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να γυρίσει για τη sequel σειρά του Jon Snow

H Emilia Clarke το δήλωσε από νωρίς ότι δεν έχει καμία όρεξη να γυρίσει στο σύμπαν του Game of Thrones ως Daenerys Targaryen, αλλά υπάρχει κάποιος αστέρας του cast που θα ήθελε να συμμετέχει στη sequel σειρά του GoT με τον Jon Snow

Αυτός δεν είναι άλλος από τον έμπιστο φίλο του "Aegon Targaryen", τον Samwell Tarly, τον οποίο υποδύθηκε ο John Bradley στην επιτυχημένη σειρά του HBO. Το Digital Spy τον ρώτησε εάν θα ήθελε να επιστρέψει στο επερχόμενο "SNOW" project του HBO και αυτός απάντησε κάπως θετικά θα λέγαμε: 

Το σκέφτομαι συχνά αυτό. Νομίζω βγήκαμε από το Game of Thrones όλοι με τη σκέψη ότι τους παίξαμε για τόσο καιρό αυτούς τους χαρακτήρες, που θα θέλαμε να τσεκάρουμε αργότερα πως είναι και πως τα πάνε. Τους υποδυθήκαμε αυτούς τους ρόλους για τόσο καιρό που όταν τελειώσαμε, νιώσαμε ελεύθεροι κατά κάποιον τρόπο. Αλλά στο μέλλον ποιος ξέρει τι θα γίνει; 

Δε μίλησα με κανέναν για το ενδεχόμενο του να παίξω στη σειρά του Jon Snow, αλλά εάν κάποιος θέλει να μου στείλει κάνα σενάριο, ευχαρίστως να το διαβάσω. 

Η sequel σειρά θα αποτελεί ένα χαρακτηροκεντρικό spinoff στον Jon Snow, ο οποίος στην 8η σεζόν του Game of Thrones ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Aegon Targaryen και πως είναι πιθανός διάδοχος του Σιδηρούν Θρόνου. Στο φινάλε όμως αναγκάστηκε να σκοτώσει την θεία/σύντροφό του, Daenerys Targaryen. Aυτοεξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε μαζί με τη νέα του οικογένεια, τους Wildlings, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. 

Ακόμη, όμως, επειδή το sequel σόου του Game of Thrones βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του, πέραν του ότι θα δούμε τον Jon Snow στη ζωή του πέρα από το τείχος. 

Τη δεδομένη στιγμή, το HBO αναπτύσσει 6 projects εντός του σύμπαντος του Game of Thrones, πέραν του House of the Dragon που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου στο HBO Max.