Η Emilia Clarke δεν ψήνεται να επιστρέψει ξανά στο Game of Thrones για κανένα λόγο

Έχει βάλει οριστική τελεία σε αυτό το franchise
28 Ιουνίου 2022 09:21
Η Emilia Clarke δεν ψήνεται να επιστρέψει ξανά στο Game of Thrones για κανένα λόγο

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το HBO φαίνεται πως ετοιμάζει τη sequel σειρά του Game of Thrones, η οποία θα επικεντρώνεται στον Jon Snow του Kit Harington. Μάλιστα και ο George R.R. Martin με τη σειρά του, μίλησε δημόσια για το σόου επιβεβαιώνοντας μάλιστα τον προσωρινό του τίτλο ως "SNOW". Το HBO πέρα από ένα meme στο Twitter, δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο σοφός λαός.

Τώρα, το BBC ρώτησε την Emilia Clarke, μία από τις κεντρικές πρωταγωνίστριες του Game of Thrones, αν θα ψηνόταν ποτέ να επιστρέψει στο franchise. Όπως όλα δείχνουν, η “Daenerys Targaryen” δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο σύμπαν του GOT για κανένα λόγο, μιας και έδωσε την απλή απάντηση: “Όχι, νομίζω ότι τελείωσα με το Game of Thrones”.

Ωστόσο, παρόλο που εκείνη δεν ψήνεται να επιστρέψει για κανένα λόγο σε κάποιο project που να αφορά το Game of Thrones, σύντομα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα  το House of the Dragon, το οποίο θα επικεντρώνεται στον Οίκο των Targaryen.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire" εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις που το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι Goerge R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών.

To House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2022 στα HBO και HBO Max.