Stranger Things: O David Harbour έχρισε τον ηθοποιό που θα ήθελε να παίξει τον νεαρό Hopper

Δεν έχει πρόβλημα με το να γίνει recast ο ρόλος του, όπως δηλώνει σε νέα του συνέντευξη
07 Ιουλίου 2022 17:32
Stranger Things: O David Harbour έχρισε τον ηθοποιό που θα ήθελε να παίξει τον νεαρό Hopper

Η τεράστια δημοφιλία του Stranger Things γιγαντώθηκε ακόμη περισσότερο με την 4η σεζόν, κάτι που φάνηκε και στα υψηλά νούμερα" τηλεθέασης", τα οποία δημοσίευσε το Netflix. 

Αν και το spinoff του Stranger Things γνωρίζουμε ότι θα είναι 1000% διαφορετικό από την πρωτότυπη σειρά, ο David Harbour έχει συμβιβαστεί με την έννοια κάποιος άλλος να τον υποδυθεί αργότερα, για παράδειγμα σε πιο νεαρή ηλικία. Μιλώντας στο GQ UK, ο Harbour ανέφερε ότι ο χαρακτήρας του μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από εκείνον και μάλιστα δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να δει έναν άλλον ηθοποιό στη θέση του. 

Σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι ο Hopper είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από εμένα. Εάν θέλουν να πάνε πίσω στο χρόνο, μπροστά στο χρόνο...θα ήθελα να δω έναν άλλον ηθοποιό να παίζει τον Hopper και να δω τι θα φέρει στο ρόλο. 

Αργότερα, όμως, απάντησε συγκεκριμένα για το πρόσωπο που θα έχριζε ως αντικαταστάτη του. Ο Harbour πρότεινε μάλιστα τον Jacob Elordi, που γνωρίσαμε ως Nate Jacobs στην επιτυχημένη σειρά του HBO, Euphoria

"Νομίζω ότι θα κατάφερνε να παίξει εμένα όσο όμορφος ήμουν στα 20 μου χρόνια." είπε ο Harbour. 

Βέβαια, οι Duffer Brothers ανακοίνωσαν χθες με κάθε επισημότητα την spinoff σειρά του Stranger Things, την οποία αναπτύσσουν μέσα από την νεοσύστατη εταιρία παραγωγής τους, την Upside Down Pictures. 

Τις εντυπώσεις μας για το φινάλε του Stranger Things 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) είναι διαθέσιμα στο Netflix.