Yellowstone: Επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για τη 5η σεζόν της νεογουέστερν σειράς

Η επιστροφή των Duttons πάει για χειμώνα
20 Μαΐου 2022 16:55
Yellowstone: Επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για τη 5η σεζόν της νεογουέστερν σειράς

Η Paramount ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης 5ης σεζόν του Yellowstone, της νεογουέστερν δραματικής σειράς που υπογράφει ο Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water) και έχει αποδειχθεί τεράστια επιτυχία για το δίκτυο. 

Η οικογένεια των Duttons λοιπόν θα επιστρέψει τον ερχόμενο χειμώνα με πρωταγωνιστή φυσικά τον John Dutton του Kevin Costner και συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Ήδη τα γυρίσματα διεξάγονται αυτόν τον καιρό στη Μοντάνα. 

Η σειρά ακολουθεί τον Costner και την οικογένειά του που ελέγχει το μεγαλύτερο ράντσο των ΗΠΑ και τις προσπάθειές τους να το διατηρήσουν, παλεύοντας για τη επιβίωσή τους. Το cast περιλαμβάνει τους: Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham και Gil Birmingham.

Αναπτύσσεται επίσης το prequel σόου "1932" με τους Harrison Ford και Helen Mirren και περισσότερα θα μάθουμε στο μέλλον. Η 5η σεζόν του Yellowstone θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022, ενώ το "1883" έχει επίσης ανανεωθεί για 2η σεζόν, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η παραγωγή της. Επίσης αναμένεται το "Tulsa King" δια χειρός Sheridan με πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone.