1923: Νέο trailer για την prequel σειρά του Yellowstone με τους Harrison Ford και Helen Mirren

Το Sheridan-verse επεκτείνεται με περισσότερα μεγάλα αστέρια στο ενεργητικό του
28 Νοεμβρίου 2022 23:16
1923: Νέο trailer για την prequel σειρά του Yellowstone με τους Harrison Ford και Helen Mirren

Ο Taylor Sheridan σκέφτεται και γράφει spinoffs του Yellowstone πιο γρήγορα και από τη σκιά του, καθώς έρχεται η ώρα μιας ακόμη σειράς εντός του σύμπαντος αυτού για λογαριασμό της υπηρεσίας Paramount Plus

Αναφερόμαστε στο "1923: A Yellowstone Origin Story" που θα μας μεταφέρει σε μια προγενέστερη γενιά της φαμίλιας των Duttons με πρωταγωνιστές τους Harrison Ford και Hellen Mirren, για το οποίο μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο trailer.

Σε μια εποχή στις αρχές του 2ου αιώνα όπου οι πανδημίας, οι λειψυδρίες, το τέλος της ποτοαπαγόρευσης και η επιφαινόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση, μετατρέπονται σε ένα βουνό από προβλήματα για τους Jacob και Cara Dutton, οι οποίοι θα παλέψουν για να διατηρήσουν το φημισμένο τους ράντσο. 

Δείτε το νέο trailer του 1923

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής: 

Η σειρά εξιστορεί μια γενιά της οικογένειας Dutton το 1923, σε μια εποχή με διάφορες δυσκολίες, όπως η Δυτική Επέκταση, η ποτοαπαγόρευση και η Μεγάλη Ύφεση, η οποία στη Μοντάνα ξεκίνησε μια δεκαετία νωρίτερα.

Πρόκειται για το prequel σόου του Yellowstone αλλά παράλληλα και τη sequel σειρά του "1883". Ήδη γνωρίζουμε πως το 1923 θα τρέξει για δύο σεζόν με 8 επεισόδια η καθεμιά. 

Επίσης στο cast συμμετέχουν οι: Sebastian Roché, Darren Mann, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty και Timothy Dalton.

Στο σύμπαν του Sheridan (σκηνοθέτη του Wind River και σεναριογράφου των οσκαρικών "Sicario" και "Hell or High Water") αναμένεται να έρθουν οι σειρές "6666" που θα λαμβάνει χώρα στο παρόν και το Four Sixes Ranch στο Τέξας, το οποίο έρχεται το 2023 στο Paramount Plus αλλά και το 1883: The Bass Reeves Story

Το "1923" θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022