Yellowstone: Η παραγωγή της 2ης σεζόν του 1923 καθυστερεί ελέω της απεργίας των σεναριογράφων

Ακόμη μία παραγωγή που αναβάλλεται προς το παρόν
20 Ιουνίου 2023 14:57
Yellowstone: Η παραγωγή της 2ης σεζόν του 1923 καθυστερεί ελέω της απεργίας των σεναριογράφων

Φαίνεται ότι η απεργία των σεναριογράφων «χτύπησε» και το 1923 του Yellowstone, αφού μόλις έγινε γνωστό ότι η 2η σεζόν έλαβε καθυστέρηση και μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία που θα πατήσει και πάλι στα πλατό η παραγωγή.

Όπως μεταφέρει το NBC Montana, η παραγωγή της σειράς, η οποία ήταν να ξεκινήσει τώρα στο Butte της Montana, σταμάτησε λόγω της απεργίας. Ο Bill Melvin, ο οποίος είναι ο διευθυντής του Civic Center δήλωσε ότι ενημερώθηκε από την παραγωγή του Yellowstone ότι τα γυρίσματα θα καθυστερήσουν και αυτό οφείλεται στο “WGA Writers Strike” της Αμερικής, που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου.

Η παραγωγή ήταν να μπει και πάλι στα πλατό στις 19 Ιουνίου, αλλά φαίνεται ότι ζητήθηκε παράταση 10 ημερών ή και παραπάνω, ανάλογα εάν συνεχιστεί η απεργία.

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Η σειρά εξιστορεί μια γενιά της οικογένειας Dutton το 1923, σε μια εποχή με διάφορες δυσκολίες, όπως η Δυτική Επέκταση, η ποτοαπαγόρευση και η Μεγάλη Ύφεση, η οποία στη Μοντάνα ξεκίνησε μια δεκαετία νωρίτερα.

Πρόκειται για το prequel σόου του Yellowstone αλλά παράλληλα και τη sequel σειρά του "1883". Ήδη γνωρίζουμε πως το 1923 θα τρέξει για δύο σεζόν με 8 επεισόδια η καθεμιά.

Στο 1923 παίζουν οι Harrison Ford, Hellen Mirren, Sebastian Roché, Darren Mann, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty και Timothy Dalton. Στο σύμπαν του Taylor Sheridan (σκηνοθέτη του Wind River και σεναριογράφου των οσκαρικών "Sicario" και "Hell or High Water") αναμένεται να έρθουν οι σειρές "6666" που θα λαμβάνει χώρα στο παρόν και το Four Sixes Ranch στο Τέξας, το οποίο έρχεται το 2023 στο Paramount Plus αλλά και το 1883: The Bass Reeves Story.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: