The Winchesters: Έτσι θα είναι οι γονείς των Sam και Dean στην spin-off σειρά του Supernatural (ΦΩΤΟ)

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο μέσα από το The CW
19 Μαΐου 2022 19:35
The Winchesters: Έτσι θα είναι οι γονείς των Sam και Dean στην spin-off σειρά του Supernatural (ΦΩΤΟ)

Το Supernatural ολοκληρώθηκε το 2020 μετά από 15 σεζόν και η ιστορία των Winchesters δεν έχει τελειώσει ακόμα και αυτό γιατί γνωρίζουμε από τον Ιούνιο του 2021 ότι ετοιμάζεται το prequel. Πρόκειται για μία prequel σειρά που θα σας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω και θα επικεντρωθεί στους γονείς των Sam και Dean.

Προφανώς και αυτή η σειρά έρχεται με την υπογραφή του “The CW” και μόλις τώρα, το αμερικανικό δίκτυο, έδωσε τις πρώτες εικόνες από τη σειρά, με τους πρωταγωνιστές Drake Rodger και Meg Donnelly στο επίκεντρο. Οι Rodger και Donnelly θα παίξουν τους γονείς των Sam και Dean και σε αυτές τις εικόνες -όπως έγινε γνωστό- πηγαίνουν να εξερευνήσουν μία σκοτεινή σπηλιά.

Στη σειρά αναμένεται να δούμε πως γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και φυσικά, πως άρχισαν μαζί να κυνηγούν τέρατα. Τις ενήλικες εκδοχές του John και της Mary έπαιξαν οι Jeffrey Dean Morgan και Samantha Smith.

Ο Jensen Ackles δήλωσε παλιότερα ότι:

Μετά το τέλος του Supernatural στη 15η σεζόν, γνωρίζαμε πως δεν είχαν τελειώσει τα πράγματα. Επειδή όπως μας αρέσει να λέμε στη σειρά "τίποτα πραγματικά δεν τελειώνει, σωστά;" Ξέραμε από πριν πως η πρώτη ιστορία που ήθελα να πω ήταν αυτή του John και της Mary Winchester, ή αλλιώς την origin ιστορία του Supernatural. Πάντα ένιωθα πως ο χαρακτήρας μου ο Dean, θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τη σχέση των γονιών του και πως κατέληξε. Οπότε λατρεύω το γεγονός πως θα τον έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι.

Το “The Winchesters” θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο.