Το Black Mirror επιστρέφει στο Netflix για 6η σεζόν

Η δυστοπική σειρά κάνει comeback με ακόμη πιο κινηματογραφικές προοπτικές
16 Μαΐου 2022 17:09
Το Black Mirror επιστρέφει στο Netflix για 6η σεζόν

Το Netflix ανακοίνωσε την επιστροφή του Black Mirror για την 6η σεζόν του, έχοντας σημειώσει πάνω από τρία χρόνια απουσίας από την τελευταία φορά που είδαμε νέα επεισόδια της αυτοτελούς δυστοπικής σειράς με δημιουργό τον Charlie Brooker. 

Να θυμίσουμε πως η 5η σεζόν είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2019 με μόλις τρία επεισόδια-αυτοτελείς ταινίες: το "Striking Vipers" με τους Anthony Mackie και Yahya Abdul Mateen II, το "Smithereens" με τον Andrew Scott (Sherlock) και το "Rachel, Jack and Ashley Too" με την Miley Cyrus. 

Οι πρώτες πληροφορίες για την 6η σεζόν του Black Mirror, σύμφωνα με το Variety, λένε πως υπόσχεται ακόμη πιο κινηματογραφικού επιπέδου παραγωγή, καθώς κάθε επεισόδιο θα γυρίζεται σαν μια ξεχωριστή ταινία. Θα εντείνει δηλαδή ακόμη περισσότερο το ύφος και το υψηλό επίπεδο παραγωγής αλλά και την διάρκεια (άνω των 60 λεπτών) όπως έκαναν οι πρόσφατες δύο σεζόν του. Προς το παρόν έχει αρχίσει η διαδικασία του casting. 

Για μια περίοδο το μέλλον του Black Mirror ήταν αβέβαιο πριν από δύο χρόνια όταν και είχε χτυπήσει η πανδημία με τον Brooker να λέει: 

Τη δεδομένη στιγμή δεν γνωρίζω τι στομάχι μπορεί να υπάρχει που να αντέχει ιστορίες για μια κοινωνία που καταρρέει, οπότε δεν δουλεύω τέτοιες. Ενδιαφέρομαι να εξερευνήσω τις ικανότητές μου στις κωμωδίες, οπότε γράφω ιστορίες και σενάριο που έχουν σκοπό να κάνουν εμένα να γελάσω. 

Άγνωστο παραμένει το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων του Black Mirror ή πότε θα προβληθούν.