Το Black Mirror θα επιστρέψει για 7η σεζόν, γράφοντας ιστορία στο Netflix

Τα νούμερα δικαιολόγησαν την ανανέωση της δυστοπικής sci-fi σειράς
22 Νοεμβρίου 2023 12:38
Το Black Mirror θα επιστρέψει για 7η σεζόν, γράφοντας ιστορία στο Netflix

Τέσσερα χρόνια βρισκόταν στον πάγο το Black Mirror και τελικά επέστρεψε τον περασμένο Ιούνιο με την 6η σεζόν του, η οποία είχε αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς. Παρόλα αυτά φαίνεται όμως πως έκανε νούμερα και εν τέλει αυτά ενδιαφέρουν το Netflix. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety και του Deadline, το Black Mirror ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για 7η σεζόν στο Netflix, αν και επισήμως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια σχετική ανακοίνωση. Ωστόσο, λέγεται ότι η παραγωγή το θα ξεκινήσει μέχρι τα τέλη της χρονιάς. Προς το παρόν είναι άγνωστο που θα κινηθεί θεματολογικά ο νέος κύκλος και από πόσα αυτοτελή επεισόδια θα αποτελείται. 

Τα νούμερα της 6ης σεζόν του Black Mirror φαίνεται ότι δικαιολόγησαν πλήρως την απόφαση του Netflix να δώσει το "πράσινο φως" στον δημιουργό Charlie Brooker, καθώς πέρασε τέσσερις συνεχή εβδομάδες στο Top 10 των αγγλόφωνων σειρών, ενώ έφτασε στο Top 10 92 χωρών σε όλον τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας

Το γεγονός ότι το Black Mirror θα συνεχίσει για 7η σεζόν στην streaming υπηρεσία γράφει ιστορία, καθώς πρόκειται για την μακροβιότερη original sci-fi σειρά που έχει αυτή την στιγμή στον κατάλογό του. 

Στην 6η σεζόν του Black Mirror που αποτελούνταν από πέντε επεισόδια πέρασαν αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα όπως οι: Salma Hayek, Annie Murphy, Aaron Paul, Josh Hartnett και Paapa Essiedu. Έτσι συνεχίστηκε το μοτίβο της 5ης σεζόν, όπου επίσης συμμετείχαν δυνατά ονόματα όπως οι: Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace και Miley Cyrus.