Η 3η σεζόν του Bridgerton θα επικεντρώνεται στο 4ο βιβλίο – Όλα τα νέα

Και στο ειδύλλιο των Colin Bridgerton και Penelope Featherington
16 Μαΐου 2022 15:18
Η 3η σεζόν του Bridgerton θα επικεντρώνεται στο 4ο βιβλίο – Όλα τα νέα

Το Bridgerton του Netflix θα συνεχίσει και για 3η σεζόν και θα επικεντρωθεί στην ερωτική ιστορία του Colin Bridgerton του Luke Newton και της Penelope Featherington της Nicola Coughlan. Παρόλο που οι προηγούμενες σεζόν της σειράς ακολουθούσαν τα γεγονότα από τα δύο πρώτα μυθιστορήματα της Julia Quinn, το Variety αναφέρει πως η Coughlan αποκάλυψε ότι η επερχόμενη σεζόν θα επικεντρώνεται στο 4ο βιβλίο.

Αυτή την ανακοίνωση την έκανε κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο FYSEE, εχθές. Η ιστορία του 3ου βιβλίου, η οποία επικεντρώνεται στην ερωτική ζωή του Benedict Bridgerton, πιθανότατα θα έρθει στις οθόνες σας σε κάποια άλλη σεζόν.

Επιπροσθέτως, στην 3η σεζόν θα δούμε την Hannah Dodd να αναλαμβάνει το ρόλο της Francesca Bridgerton, μιας και η Ruby Sokes είναι η πρωταγωνίστρια στο επερχόμενο Lockwood & Co. και αποχώρησε από το Bridgerton.

Η 2η σεζόν του σόου έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022 και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει το νέο κεφάλαιο στο Netflix.


Η σύνοψη από τη 2η σεζόν:

Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλα συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.

Στη 2η σεζόν του Bridgerton συναντάμε τους: Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young, και την Julie Andrews ως Lady Whistledown.