Νέα ματιά στην πολυπόθητη 3η σεζόν του Bridgerton (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο
26 Δεκεμβρίου 2023 11:49
Νέα ματιά στην πολυπόθητη 3η σεζόν του Bridgerton (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Netflix κυκλοφόρησε νέο υλικό από την πολυπόθητη 3η σεζόν του Bridgerton, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν, η συνέχεια θα είναι ελαφρώς διαφορετική, αφού θα επικεντρωθεί κυρίως στους Colin Bridgerton (Luke Newton) και Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ειδύλλια, λοιπόν, στο νέο κύκλο θα μάθετε περισσότερα για την ιστορία αγάπης αυτών των δύο χαρακτήρων.

Στο Bridgerton έχουν παίξει οι Will Tilston, Rege-Jean Page, Ruth Gemmell, Luke Thompson, Isabella Cortese, Martins Imhangbe, Julie Andrews, Phoebe Dynevor, Ruby Stokes, Ruby Barker, Claudia Jessie, Adjoa Andoh, Nicola Coughlan, Golda Rosheuvel, Charithra Chandran, Ben Miller, Jonathan Bailey, Florence Hunt, Polly Walker, Shelley Conn, Joanna Bobin, Luke Newton και Simone Ashley.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα δείτε και νέα πρόσωπα, όπως είναι οι Daniel Francis (Stay Close), Sam Phillips (The Crown) και James Phoon (Wreck). Σύμφωνα με τις περιγραφές ο Francis, θα παίξει τον Marcus Anderson, έναν χαρισματικό άνδρα που ξέρει να τραβάει τα βλέμματα και άλλοι να τον μισούν. Ο Phillips θα παίξει τον Lord Debling, έναν καλόκαρδο Λόρδο με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα και ο Phoon θα παίξει τον Harry Dankworth, που ότι του λείπει σε εξυπνάδα την αναπληρώνει με την καλή του εμφάνιση.

Δείτε τις νέες εικόνες από την 3η σεζόν του Bridgerton:

Η 3η σεζόν φέρνει και αλλαγή showrunner καθώς η Jess Brownell αντικαθιστά τον Chris Van Dusen.

Η 3η σεζόν του Bridgerton θα χωριστεί σε δύο μέρη όπως είδαμε πρόσφατα και από το The Crown, και το Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαίου με τέσσερα επεισόδια, ενώ το Part 2 θα έρθει στις 13 Ιουνίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.