Το Netflix ακύρωσε μία σειρά προτού καν ξεκινήσει

Το νέο σόου που είχε αναλάβει η εταιρία της Meghan Markle
03 Μαΐου 2022 07:48
Το Netflix ακύρωσε μία σειρά προτού καν ξεκινήσει

Το Netflix φαίνεται πως το έχει βάλει σκοπό να αναδιοργανώσει το περιεχόμενό του και μόλις έγινε γνωστό ότι έκοψε κι άλλη σειρά. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι ακύρωσε μία νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, που είχε αναλάβει η Meghan Markle, η οποία σειρά δεν είχε καν προβληθεί.

Αυτό σημαίνει πως το σόου ακυρώθηκε προτού καν να κάνει πρεμιέρα με την Markle, να περιγράφει την υπόθεση της σειράς ως εξής: "Όπως πολλά κορίτσια της ηλικίας της, η ηρωίδα μας Pearl βρίσκεται σε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης, καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής".

Η σειρά θα επικεντρωνόταν σε ένα 12χρονο κορίτσι με το όνομα “Pearl”, το οποίο ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι εμπνευσμένο από διάφορες γυναίκες της ιστορίας. Όπως αναφέρει το Deadline, το “Pearl” -όπως θα ονομαζόταν”, ήταν μια συμφωνία του Netflix με την Archewell Productions.

Το στούντιο είναι του Πρίγκιπα Χάρι και την Markle, αφού το ζευγάρι άφησε τα βασιλικά του καθήκοντα και μετακόμισε στις ΗΠΑ με σχέδια να κάνει πρωτότυπο περιεχόμενο για το Netflix, συμπεριλαμβανομένων ντοκιμαντέρ και παιδικών σειρών. Πάντως φαίνεται πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί, αλλά με άλλα projects.

Έτσι, το Netflix ακυρώνει το ένα σόου μετά το άλλο με το “Pearl” να συμπληρώνει τη λίστα των Space Force, Raising Dion, Pretty Smart, On The Verge, The Baby-Sitters Club, Archive 81, Another Life, Gentefied και Cooking with Paris.