Atlanta Season 3: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα της βραβευμένης σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Donald Glover και η παρέα του επιστρέφει
24 Μαρτίου 2022 21:37
Atlanta Season 3: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα της βραβευμένης σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Atlanta αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες σας σε λίγες ώρες και το FX έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο βίντεο για να σας προετοιμάσει κατάλληλα. Το βραβευμένο σόου αναγεννιέται από τις στάχτες του ουσιαστικά, μιας και είχε μείνει στον πάγο πολλά χρόνια, με τον Donald Glover και την υπόλοιπη παρέα να επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες.

Διαβάστε τη σύνοψη για την 3η σεζόν:

Η 3η σεζόν λαμβάνει χώρα σχεδόν ολοκληρωτικά στην Ευρώπη. Στο νέο κεφάλαιο θα δούμε τον “Earn” και τους “Alfred / ‘Paper Boi’” (Brian Tyree Henry), “Darius” (LaKeith Stanfield) και “Van” (Zazie Beetz) σε ένα Ευρωπαικό τουρ, καθώς η ομάδα πηγαίνει πλέον σε νέο περιβάλλον και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στη νέα επιτυχία που φιλοδοξούσε εδώ και καιρό.

Δείτε το νέο βίντεο:

Εκτός από τον Donald Glover στην 3η σεζόν του Atlanta θα βρίσκονται και οι LaKeith Stanfield (Judas and the Black Messiah), Brian Tyree Henry (Eternals) και Zazie Beetz (The Harder They Fall).

Η επιτυχία του Atlanta δεν είναι τυχαία καθώς οι δύο προηγούμενες σεζόν έχουν αποσπάσει 5 Emmy βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Α' Ανδρικού ρόλου σε Κωμική σειρά για τον Donald Glover.

Να αναφέρουμε ότι η 4η σεζόν του σόου θα είναι και η τελευταία, η οποία μάλιστα έχει γυριστεί ήδη και περισσότερα για το πότε αναμένεται θα μάθετε πατώντας εδώ. Η 3η σεζόν του Atlanta θα κάνει πρεμιέρα απόψε στο FX και το Hulu με δύο επεισόδια.