Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε το “Atlanta” με την 4η σεζόν

Ανακοινώθηκε επίσημα από το FX
18 Φεβρουαρίου 2022 19:21
Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε το “Atlanta” με την 4η σεζόν

Προς τα τέλη του Μαρτίου το Atlanta πρόκειται να επιστρέψει -μετά από χρόνια απουσίας από τους δέκτες σας- με την 3η σεζόν του και όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρωθεί με τον 4ο κύκλο. Αυτό επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες το αμερικανικό δίκτυο του “FX”, το οποίο ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Season 4 θα σημάνει το τέλος για τη σειρά.

Τελευταία φορά είδαμε το Atlanta το 2018 με την 2η σεζόν του και έκτοτε έμεινε στον πάγο. Ωστόσο, πριν μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι θα επιστρέψει με νέο κεφάλαιο. Μάλιστα, η 3η και η 4η σεζόν γυρίστηκαν back to back.

"Η νέα σεζόν είναι όλα όσα περιμένεις να είναι. Δηλαδή να περιμένεις το απροσδόκητο. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το ταξίδι". Αυτό είπε πριν μερικές ώρες ο επικεφαλής του FX, John Landgraf.

Διαβάστε τη σύνοψη για την 3η σεζόν:

Η 3η σεζόν λαμβάνει χώρα σχεδόν ολοκληρωτικά στην Ευρώπη. Στο νέο κεφάλαιο θα δούμε τον “Earn” και τους “Alfred / ‘Paper Boi’” (Brian Tyree Henry), “Darius” (LaKeith Stanfield) και “Van” (Zazie Beetz) σε ένα Ευρωπαικό τουρ, καθώς η ομάδα πηγαίνει πλέον σε νέο περιβάλλον και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στη νέα επιτυχία που φιλοδοξούσε εδώ και καιρό.

Εκτός από τον Donald Glover στην 3η σεζόν του Atlanta θα βρίσκονται και οι LaKeith Stanfield (Judas and the Black Messiah), Brian Tyree Henry (Eternals) και Zazie Beetz (The Harder They Fall).

Η 3η σεζόν του Atlanta θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου μέσα από το FX.

 

Tags: