The Winchesters: Αυτοί θα είναι οι γονείς των Sam και Dean στην prequel σειρά του Supernatural

Αποκαλύφθηκε το cast
22 Μαρτίου 2022 11:34
The Winchesters: Αυτοί θα είναι οι γονείς των Sam και Dean στην prequel σειρά του Supernatural

Πριν λίγο καιρό σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως το Supernatural θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας, λιγάκι διαφορετικό. Και αυτό γιατί πρόκειται να κυκλοφορήσει η prequel σειρά των δύο "Winchesters" που θα λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα του κεντρικού σόου.

Μιας και το νέο σόου θα επικεντρώνεται στους γονείς του Sam και του Dean, τον John και την Mary Winchester δηλαδή, τώρα ξέρουμε ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί που θα μπουν σε αυτούς τους δύο ρόλους. Έτσι, έγινε γνωστό πως η Meg Donnelly και ο Drake Rodger θα πρωταγωνιστούν στο prequel του Supernatural, το οποίο θα ονομάζεται “The Winchesters”.

Η Mary περιγράφεται ως μια 19χρονη που πολεμούσε τις δυνάμεις του σκότους από μικρό παιδί, ενώ ο John είναι ένας ανιδιοτελής και ξεκάθαρος άνθρωπος, βετεράνος του Βιετνάμ.

Όταν μια προσωπική τραγωδία οδηγεί την Mary να εγκαταλείψει την οικογενειακή επιχείρηση της, η άφιξη του John, σε συνδυασμό με την εξαφάνιση του πατέρα της, την οδηγεί να αναλάβει μια νέα αποστολή.

Η σειρά θα δείξει την ιστορία αγάπης, για το πως γνωρίστηκαν αυτοί οι δύο και έκαναν τα πάντα στην άκρη για να σώσουν τη σχέση τους, αλλά και όλο τον κόσμο. Μάλιστα, ο Jensen Ackles θα επιστρέψει ως Dean στο ρόλο του αφηγητή όμως.

Ο Jensen Ackles δήλωσε παλιότερα ότι:

"Μετά το τέλος του Supernatural στη 15η σεζόν, γνωρίζαμε πως δεν είχαν τελειώσει τα πράγματα. Επειδή όπως μας αρέσει να λέμε στη σειρά "τίποτα πραγματικά δεν τελειώνει, σωστά;" Ξέραμε από πριν πως η πρώτη ιστορία που ήθελα να πω ήταν αυτή του John και της Mary Winchester, ή αλλιώς την origin ιστορία του Supernatural. Πάντα ένιωθα πως ο χαρακτήρας μου ο Dean, θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τη σχέση των γονιών του και πως κατέληξε. Οπότε λατρεύω το γεγονός πως θα τον έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι."

Ο παραγωγός του Supernatural, Robbie Thompson, θα επιστρέψει ξανά στην παραγωγή, ενώ θα γράψει και για τη σειρά, με τον Jensen Ackles να εκτελεί και αυτός καθήκοντα του εξωτερικού παραγωγού.