Πρώτη ματιά στην επιστροφή του Darth Vader του Hayden Christensen από το Obi-Wan Kenobi (ΦΩΤΟ)

Πιο πανίσχυρος από ποτέ επιστρέφει ο Sith Lord!
10 Μαρτίου 2022 20:10
Πρώτη ματιά στην επιστροφή του Darth Vader του Hayden Christensen από το Obi-Wan Kenobi (ΦΩΤΟ)

Μόλις ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη του πρώτου επικού trailer της σειράς Obi-Wan Kenobi δόθηκε και μια ακόμη πολυπόθητη ματιά, που οι σκληροπυρηνικοί Star Wars fans ήθελαν όσο τίποτα άλλο. 

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία -χάρη στο ειδικό αφιέρωμα του EW- από την επιστροφή του Hayden Christensen στο ρόλο του Darth Vader, δίνοντας έτσι μια γεύση από το πώς θα δούμε τον πανίσχυρο Sith και πρώην φίλο του Obi-Wan στην άκρως αναμενόμενη μίνι σειρά του Star Wars. Άλλωστε η Lucasfilm έχει υποσχεθεί να προσδεθούμε για τη "ρεβάνς της δεκαετίας" ανάμεσα στον Obi-Wan και τον Darth Vader. 

O Darth Vader στο Obi-Wan Kenobi

Ο ισχυρότερος Vader που είδαμε ποτέ

O Hayden Christensen μίλησε για πρώτη φορά επίσημα για την επιστροφή του στο ρόλο μετά την prequel τριλογία των Star Wars ταινιών, καθώς πριν από 17 χρόνια ήταν η τελευταία του εμφάνιση. Ο ίδιος υπόσχεται ότι: 

"Θα δείτε έναν πανίσχυρο Vader"

Αν και δε μπορεί να αποκαλύψει εάν θα τον δούμε ξανά χωρίς τη μάσκα του, παρόλο που όλο αυτό μοιάζει με ένα κλασικό επικοινωνιακό τρικ. 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το main theme του Obi-Wan υπογράφει με το πεντάγραμμό του ο θρυλικός John Williams που θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά για χάρη του σύμπαντος του Star Wars.  

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 25 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.