Obi-Wan Kenobi: Το πρώτο trailer έφτασε και ετοιμάζει την πιο επική ρεβάνς του Star Wars σύμπαντος!

Πρεμιέρα τον Μάιο στο Disney Plus
09 Μαρτίου 2022 20:49
Obi-Wan Kenobi: Το πρώτο trailer έφτασε και ετοιμάζει την πιο επική ρεβάνς του Star Wars σύμπαντος!

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των στιγμιότυπων του Obi-Wan Kenobi, η Disney και η Lucasfilm κυκλοφόρησαν αυτό που θέλαμε όλοι να δούμε, το πρώτο του trailer. 

Και ήταν όπως θα το ονειρευόταν κάθε Star Wars fan που περίμενε την επιστροφή του Ewan McGregor στο ρόλο του Jedi Master που πλέον βρίσκεται στην εξορία στον Tatooine. Inquisitors, μυστήριο, ένας μικρός Luke Skywalker και η πιο επική ρεβάνς του σύμπαντος του Star Wars φαίνεται να "βράζει" στο trailer αυτό, υπό τους ήχους του εμβληματικού "Duel of Fates"

Δείτε το trailer του Obi-Wan Kenobi:

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως "ρεβάνς της δεκαετίας". 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το main theme του Obi-Wan υπογράφει με το πεντάγραμμό του ο θρυλικός John Williams που θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά για χάρη του σύμπαντος του Star Wars.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 25 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.