Το Moon Knight μοιάζει με το Iron Man και θα κάνει κάτι για πρώτη φορά από τότε

Μια ιδιαίτερη πρωτιά για τη νέα Marvel σειρά αποκαλύπτει ο Oscar Isaac
15 Φεβρουαρίου 2022 15:38
Το Moon Knight μοιάζει με το Iron Man και θα κάνει κάτι για πρώτη φορά από τότε

Μετά τις δηλώσεις του Kevin Feige για το ότι "δεν κάνει βήμα πίσω στη βία" με το πολυαναμενόμενο Moon Knight, o Oscar Isaac αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για την Marvel σειρά που θα πρωταγωνιστεί. Ο χαρακτήρας του Marc Spector/ Steven Grant είναι ιδιαίτερα περίπλοκος μιας και περιλαμβάνει πολλαπλές προσωπικότητες καθώς πάσχει από Dissociative identity disorder (ή διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας) και ο Isaac μίλησε για το πόσο ενδιαφέρον ήταν να τον υποδύεται. 

Μιλώντας στο Empire o Oscar Isaac μίλησε με ενθουσιασμό για το πρώτο του project με τη Marvel φτάνοντας στο σημείο να το συγκρίνει με το Iron Man, καθώς θα επιχειρήσει να κάνει κάτι για πρώτη φορά από την ταινία του Jon Favreau: 

Η ιδέα του να επιστρέψω στις πιο χειροπιαστές ταινίες, τα πορτρέτα χαρακτήρων...ήμουν απελπισμένος να το νιώσω ξανά. Το ένιωθα χειροποίητο και είναι το πρώτο πραγματικό πορτρέτο χαρακτήρα μετά τον Iron Man. Σκέφτηκα ότι ίσως μπορώ να το κάνω πιο δικό μου. Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία να κάνω κάτι γ****να τρελό σε μια μεγάλη σκηνή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Moon Knight βαθμολογήθηκε ηλικιακά στο Disney Plus λαμβάνοντας τη στάμπα "TV-14" που είναι παρόμοια με το PG-13 και όλες τις σειρές και ταινίες της Marvel Studios μέχρι σήμερα. 

Δείτε τη νέα φωτογραφία: 

Το cast του περιλαμβάνει τον Oscar Isaac στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και τους Ethan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel (ο οποίος απεβίωσε τον Ιανουάριο) και Loic Mabanza.

Το Moon Knight θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus στις 30 Μαρτίου.