Πέθανε ο Gaspard Ulliel, σταρ του Moon Knight της Marvel, σε ηλικία 37 ετών

Ένας από τους ανερχόμενους ηθοποιούς του γαλλικού σινεμά έφυγε από τη ζωή
19 Ιανουαρίου 2022 16:46
Πέθανε ο Gaspard Ulliel, σταρ του Moon Knight της Marvel, σε ηλικία 37 ετών

Ο Γάλλος ηθοποιός Gaspard Ulliel πέθανε σε ηλικία 37 ετών ύστερα από δυστύχημα την ώρα που έκανε σκι στις Άλπεις, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP. Ήταν ένας από τους αστέρες του cast του πολυαναμενόμενου Moon Knight, της νέας σειράς της Marvel Studios, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Disney Plus.

Ήταν επίσης ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του γαλλικού σινεμά γενικότερα έχοντας κερδίσει βραβείο "Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου" για την ταινία "A Very Long Engagement" το 2004, πλάι στην Audrey Tautou ("Αμελί"). Πρωταγωνίστησε επίσης στα Hannibal Rising, Saint Laurent και It’s Only The End Of The World, για το οποίο βραβεύτηκε για δεύτερη φορά με το Cesar Α' Ανδρικού Ρόλου στην ταινία του Xavier Dolan, ενώ ήταν και το πρόσωπο της καμπάνιας της Chanel για το άρωμα "Blue de Chanel". 

Ακόμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα δεν είναι γνωστές. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι μεταφέρθηκε σοβαρότατα τραυματισμένος με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

 

Ο ρόλος του στο Moon Knight

Στη νέα σειρά της Marvel και του Disney Plus πλάι στους Oscar Isaac και Ethan Hawke, ο Ulliel υποδύεται τον Anton Mogart ή αλλιώς "Midnight Man". Λογικά η Marvel θα προσθέσει ειδική μνεία στον πρόωρα χαμένο ηθοποιό, όταν κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου. 

Tags: