"Ο Moon Knight θα είναι βάναυσος" αποκαλύπτει ο Kevin Feige για τη νέα σειρά της Marvel

Ένα σόου με διαφορετικό ύφος κάνει tease ο Feige
13 Φεβρουαρίου 2022 13:34
"Ο Moon Knight θα είναι βάναυσος" αποκαλύπτει ο Kevin Feige για τη νέα σειρά της Marvel

Πολύ ενδιαφέροντα λόγια και εκφράσεις χρησιμοποίησε ο Kevin Feige για να περιγράψει το πολυαναμενόμενο Moon Knight, τη νέα σειρά του Disney Plus με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac στον ομώνυμο ρόλο. Μιλώντας στο περιοδικό Empire ο επικεφαλής της Marvel Studios αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Moon Knight του MCU θα είναι εξίσου βάναυσος με την κόμικ βερσιόν του, καθώς "δε θα κάνει πίσω" από άποψη σκηνών βίας. 

Θα είναι και η πιο βίαιη και σκοτεινή σειρά του MCU μέχρι σήμερα; Δεν αποκλείεται καθώς ο Feige που ξέρει να επιλέγει πολύ προσεκτικά τις λέξεις του είχε να πει τα εξής: 

Είναι βάναυσος. Είναι πολύ διασκεδαστικό να συνεργάζεσαι με το Disney Plus και να βλέπεις να αλλάζουν τα όρια στο τι μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχουν στιγμές στη σειρά που ο Moon Knight απλά εξαπολύεται σε έναν άλλο χαρακτήρα και γίνεται φασαρία και είναι βάναυσο σκηνικό και σπασμωδική αντίδραση όλων είναι "Θα κάνουμε πίσω σε αυτό, σωστά;" Όχι δε θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Υπάρχει διαφορά στο ύφος. Είναι ένα διαφορετικό πράγμα. Αυτό είναι ο Moon Knight. 

Επειδή ο Steven Grant του Oscar Isaac πάσχει από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας ένας από αυτούς θα είναι ο Mr. Knight. Πρόκειται για μια εναλλακτική περσόνα του Moon Knight ο οποίος έχει διαφορετική εμφάνιση και στολή με ένα γκρι κοστούμι και μάσκα που θυμίζει αυτή του Deadpool, ενώ είναι και μια πιο φιλική βερσιόν του. Δείτε την εικόνα παρακάτω. 

Η σύνοψη του Moon Knight:

Ένας πρώην πεζοναύτης της Αμερικής, που παλεύει εσωτερικά με πολλά προβλήματα, θα λάβει τις δυνάμεις ενός Αιγύπτιου Θεού της Σελήνης. Σύντομα, όμως θα ανακαλύψει ότι αυτές οι δυνάμεις είναι ευλογία και κατάρα για την ταραγμένη ζωή του.

Το cast του Moon Knight περιλαμβάνει επίσης τους Ethan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel και Loic Mabanza.

Το Moon Knight θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus στις 30 Μαρτίου.