Όλες οι Marvel σειρές θα εξαφανιστούν πολύ σύντομα από το Netflix

Πείτε αντίο στα Daredevil, Punisher, Luke Cage κ.α.
11 Φεβρουαρίου 2022 23:27
Όλες οι Marvel σειρές θα εξαφανιστούν πολύ σύντομα από το Netflix

Πριν την εποχή του Disney Plus, η Marvel είχε συνεργαστεί με το Netflix για μερικές σειρές που είχαν αγαπήσει οι fans. Ωστόσο, όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και έτσι η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε τώρα πως σύντομα θα πρέπει να πείτε αντίο στα Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones και άλλα σόου, τουλάχιστον όσον αφορά τη δική του συχνότητα.

Αναλυτικότερα, ο streaming γίγαντας επιβεβαίωσε στο What’s on Netflix πως τα δικαιώματα των εν λόγω σειρών επιστρέφουν στα χέρια της Disney στα τέλη του Φεβρουαρίου και θα χρειαστεί να αφαιρεθούν από την υπηρεσία.

Κάπως έτσι λήγει μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2012 και συνολικά 160 επεισόδια και τέσσερα χρόνια περιεχομένου θα χαθούν από το Netflix.

Οι Marvel σειρές που θα αφαιρεθούν από το Netflix την 1η Μαρτίου:

  • Daredevil (Σεζόν 1-3)
  • Jessica Jones (Σεζόν 1-3)
  • Luke Cage (Σεζόν 1-2)
  • Iron Fist (Σεζόν 1-2)
  • The Defenders
  • The Punisher (Σεζόν 1-2)

Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση αυτή γίνεται μετά την εμφάνιση διαφόρων χαρακτήρων των παραπάνω σειρών στο MCU, όπως για παράδειγμα ο Daredevil και ο Kingpin. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, η Marvel να σχεδιάζει κάτι φιλόδοξο για αυτούς τους ήρωες που πολλοί λάτρεψαν.

Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως το Disney+ θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.