Επίσημο: Έρχεται η 3η σεζόν του “Euphoria”

Φανταστική η πορεία του 2ου κεφαλαίου στο HBO Max
04 Φεβρουαρίου 2022 19:11
Επίσημο: Έρχεται η 3η σεζόν του “Euphoria”

Το Deadline έκανε γνωστό ότι μόλις το HBO ανανέωσε τη δημοφιλή σειρά του, το Euphoria και για 3η σεζόν. Το σόου του Sam Levinson που έχει κερδίσει και βραβείο Emmy θα επιστρέψει με νέο κεφάλαιο και φυσικά την Zendaya στο ρόλο της Rue Bennett.

Φυσικά, αυτό δεν είναι και κάτι που δεν περιμέναμε, ύστερα από την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει ήδη η 2η σεζόν στο HBO max. Δυστυχώς, όμως, δεν έγιναν γνωστές άλλες πληροφορίες σχετικά με το 3ο κεφάλαιο.

Στη 2η σεζόν, η Zendaya επιστρέφει ως Rue, η οποία έχει υποτροπιάσει από τότε που η Jules (Hunter Schafer) την άφησε η Rue, με αποτέλεσμα αντιμετωπίζει νέα εμπόδια στη ζωή της. Οι εντάσεις αυξάνονται επίσης μεταξύ των Nate (Jacob Elordi), Maddy (Alexa Demie) και Cassie (Sydney Sweeney), ενώ η Lexi (Maude Apatow) αναλαμβάνει ένα δημιουργικό εγχείρημα.

Το σόου υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Sam Levinson, βασισμένο στην ισραηλινή ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και αποτελεί συμπαραγωγή των A24 και HBO. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid και Austin Abrams.

Euphoria Season 2: H επιστροφή της Zendaya σημείωσε προβολές ρεκόρ στο HBO Max

Περισσότερα για τη 2η σεζόν του Euphoria θα μάθετε πατώντας εδώ.