Ο John Diggle του “Arrow” μόλις απέκτησε τη δική του σειρά – Θα είναι ο Green Lantern;

Γνωρίστε το Justice U
14 Ιανουαρίου 2022 19:53
Ο John Diggle του “Arrow” μόλις απέκτησε τη δική του σειρά – Θα είναι ο Green Lantern;

Το Arrow έκανε πρεμιέρα το 2012 μέσα από τη συχνότητα του “The CW” και γνώρισε τεράστια επιτυχία μιας και ήταν το σόου που ξεκίνησε το λεγόμενο “Arrowverse”, με τα The Flash, Black Lightning και Supergirl να ακολουθούν. Έκτοτε, έχουμε δει και άλλους χαρακτήρες της DC να συμπεριλαμβάνονται στο τηλεοπτικό DC Universe, όπως είναι το "Stargirl" και το "Superman & Lois".

Όπως όλα δείχνουν, έρχεται ακόμη μία σειρά που θα εμπλουτίσει αυτό το σύμπαν και δεν είναι άλλη από το “Justice U”. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο σόου με τον συμπρωταγωνιστή του Stephen Amell, David Ramsey. Ναι καλά διαβάσατε. Ο John Diggle επιστρέφει με το δικό του σόου στο CW για μία ολοκαίνουργια αποστολή.

Σύμφωνα με το Variety, το Justice U θα επικεντρωθεί γύρω από τον Diggle, καθώς ξεκινά μια νέα αποστολή για να βρει πέντε νέους meta-humans για να ζήσουν κρυφά σε ένα πανεπιστήμιο. Εκεί θα τους εκπαιδεύσει να γίνουν οι “ήρωες του αύριο”. Η σειρά φυσικά και βασίζεται σε χαρακτήρες από το πάνθεον της DC.

Μάλιστα, όπως μάθαμε ο Ramsey θα βρίσκεται και στη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου, ενώ έχει υπογράψει για να σκηνοθετήσει και άλλα από τα μελλοντικά επεισόδια σε σόου του Arrowverse. Οι Michael Narducci και Zoanne Clack θα βρίσκονται εκεί ως παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι αν η ιστορία συνεχίσει ακριβώς μετά το τελευταίο επεισόδιο του Arrow, που αν το έχετε παρακολουθήσει σίγουρα ξέρετε τι εννοούμε (Green Lantern κανείς;)…

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.