To Real Steel με τον Hugh Jackman γίνεται και αυτό σειρά στο Disney Plus

Θα είναι sequel όμως της ταινίας;
14 Ιανουαρίου 2022 08:29
To Real Steel με τον Hugh Jackman γίνεται και αυτό σειρά στο Disney Plus

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety το Real Steel αποτελεί μια ακόμη ταινία που θα μετατραπεί σε τηλεοπτική σειρά για χάρη του Disney+, καθώς όπως μαθαίνουμε βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης. Επομένως δε γνωρίζουμε ακόμα ποιος θα παίζει, ποιος θα το σκηνοθετεί, παρά μόνο ότι ο Shawn Levy θα αναλάβει ως εκτελεστικός παραγωγός, όντας ο σκηνοθέτης της ταινίας του 2010. 

Στο Real Steel πρωταγωνίστησε ο Hugh Jackman στο ρόλο ενός μποξέρ που μαζί με τον γιο του φτιάχνουν ένα ρομπότ που το στέλνουν σε αγώνες μποξ. Μαζί του έπαιζαν οι Evangeline Lily (Ant-Man and the Wasp), Anthony Mackie (Falcon and the Winter Soldier), Olga Fonda και Karl Yune. 

Μάλιστα, επειδή το 2021 ήταν η 10η επέτειος από την κυκλοφορία του είχαν γίνει συζητήσεις μεταξύ του cast για κάποια συνέχεια, επειδή τα νούμερά του είχαν ανέβει στις streaming υπηρεσίες, όταν και το απέκτησε το Netflix. Συζητήσεις για ένα sequel είχαν γίνει και το 2011 αλλά δεν οδήγησαν πουθενά. 

Αν και ακούγεται τραβηγμένο, με τα λεφτά που μπορεί να ρίξει η Disney μη σας φανεί παράξενο εάν υπάρξει επιστροφή ενός ή όλων των μεγάλων ονομάτων του cast του, εκτός κι αν αποτελέσει κάποιο reboot ή prequel. 

Για την ιστορία το Reel Steel έκανε μια τίμια πορεία στο τότε box office καθώς έφερε περίπου $300 εκατομμύρια στα ταμεία του, με budget γύρω στα $110 εκατομμύρια.

Tags: