Μεγάλα νούμερα για το Dexter: New Blood – Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Showtime

Το κοινό επέστρεψε στις οθόνες του για τις νέες περιπέτειες του “Dex”
12 Ιανουαρίου 2022 13:30
Μεγάλα νούμερα για το Dexter: New Blood – Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Showtime

Το Dexter: New Blood έκανε πρεμιέρα στο Showtime τον περασμένο Νοέμβριο και ολοκληρώθηκε με το δέκατο επεισόδιο πριν μερικές ημέρες. Η υπηρεσία έδωσε ένα καλύτερο φινάλε από αυτό που είχαμε δει στην 8η σεζόν και όπως όλα δείχνουν, το κοινό επέστρεψε για να δει τις νέες περιπέτειες του “Dex” που τον υποδύεται ο Michael C. Hall.

Όπως μεταφέρει το Deadline, κατά τη διάρκεια της σειράς των 10 επεισοδίων, είχε κατά μέσο όρο 8 εκατομμύρια εβδομαδιαίους τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες του Showtime, με αποτέλεσμα να γίνει η σειρά με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της premium καλωδιακής τηλεόρασης.

Επίσης, το showtime δήλωσε:

Το φινάλε της σειράς συγκέντρωσε συνολικά τρία εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο την Κυριακή, καθιστώντας το μεγαλύτερο φινάλε τα τελευταία οκτώ χρόνια στο Showtime. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε το Homeland το 2013.

Επίσης, το Dexter: New Blood κατέγραψε ακόμη ένα ρεκόρ με 2 εκατομμύρια τηλεθεατές στην on demand πλατφόρμα του Showtime την περασμένη Κυριακή.

Τέλος, ο πρόεδρος του Entertainment, Showtime Networks Inc, Gary Levine, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση των εκατομμυρίων θαυμαστών του Dexter: New Blood αυτές τις τελευταίες 10 εβδομάδες

Το ένατο κεφάλαιο του σόου συνέχισε τα γεγονότα του χαρακτήρα που τον υποδύεται ο Michael C. Hall κάποια χρόνια μετά το φινάλε του Dexter. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο δημιουργός του “Νέου Αίματος”, φαίνεται πως έχει σχέδια και για 2η σεζόν.

Τι κι αν τελείωσε το Dexter: New Blood, ο δημιουργός έχει πλάνα για συνέχεια

Εσείς είδατε το “Νέο Αίμα”; Πείτε μας στα σχόλια!