Ο showrunner του Dexter: New Blood λέει πως οι τελευταίες σεζόν του Dexter είχαν χάσει το δρόμο τους

Μια συνέντευξη λίγο πριν την πρεμιέρα της 9ης σεζόν
02 Νοεμβρίου 2021 08:45
Ο showrunner του Dexter: New Blood λέει πως οι τελευταίες σεζόν του Dexter είχαν χάσει το δρόμο τους

Το Showtime ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα της 9ης σεζόν του Dexter, με τη σειρά να έχει πλέον και υπότιτλο “New Blood”. Τα γεγονότα του νέου κεφαλαίου θέλουν να δώσουν ένα καλύτερο φινάλε από το αμφιλεγόμενο της όγδοης σεζόν και πλέον θα δούμε τον χαρακτήρα του Michael C. Hall με νέο όνομα και νέα ζωή.

Ο showrunner της “9ης σεζόν”, Clyde Phillips, μίλησε στο Variety λέγοντας πως οι τελευταίες σεζόν του Dexter “έχασαν το δρόμο τους”. Εκείνος βρισκόταν ως εξωτερικός παραγωγός στις πρώτες τέσσερις σεζόν και αναγνωρίζει πόσο πολύ άλλαξε μετά το σόου. Παρά το γεγονός αυτό, είδε τον Dexter περισσότερο ως έναν “συμπαθητικό villain”, παρά ως έναν αντιήρωα. Ο Philips μάλιστα εξέφρασε τη γνώμη του στο εάν ένας χαρακτήρας όπως αυτός, έχει πλέον θέση σε ένα σύγχρονο κοινό, αρνούμενος βέβαια ότι η αντιηρωική αφήγηση έχει πεθάνει και όλα θα είναι σαν το “Ted Lasso”.

Όποιος είδε το φινάλε του Dexter θυμάται τι είχε συμβεί σε εκείνον, στο παιδί και στην αδερφή του και πολλοί fans δεν είχαν μείνει καθόλου ευχαριστημένοι. Ο Phillips το καταλαβαίνει αυτό και αναφέρει ότι τις τελευταίες σεζόν το σόου πήραν διαφορετική τροπή, αφού ο “κώδικας” του χαρακτήρα είχε σπάσει.

Τις τελευταίες σεζόν το σόου είχε σπάσει τη συνθήκη με το κοινό για όλα όσα κάνει ο Dexter που έπρεπε να είναι σύμφωνα με τον κώδικά του.

Οι showrunners του Dexter: New Blood φαίνονται αποφασισμένοι να δικαιολογήσουν το reboot και να συμπεριλάβουν μέσα στη σειρά κοινωνικής και πολιτιστικής σημασίας ζητήματα, εντάσσοντας την Angela Bishop (την οποία υποδύεται η Julia Jones), μια ιθαγενής Αμερικανίδα αρχηγός της αστυνομίας στη μικρή πόλη όπου κρύβεται ο Dexter.

Ο επόμενος αντίπαλος του "Dex" θα είναι ο Clancy Brown (Carnivale and Billions), ο οποίος θα υποδυθεί τον Kurt Caldwell, δήμαρχο της Iron Lake. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν επίσης τα εξής νέα πρόσωπα: Jamie Chung, Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Dexter

Πότε θα επιστρέψει ο Dexter;

Η 9η σεζόν του Dexter (Dexter: New Blood) θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου 2021.